Ugye nem lehet baj? Szerintetek csak túl reagálhatom? Vagy nagyon aggodó típus vagyok?
A legfőbb dolog, hogy ne idegeskedj...Gondolom vártátok ezt a babát.Készülj az érettségire, tudom ilyenkor nehéz a figyelmet elterelni a csöppségről, de gondolj bele, hogyha sikerül az érettségid, utána csak vele tudsz foglalkozni, és törődni.Beszélgess hozzá, "tanuljatok együtt"!Nem lesz semmi gond, orvoshoz meg menj el még érettségi előtt, és hidd el sokkal felszabadultabb leszel.SZORÍTOK++++
37 hetes km
Szerintem még a vizsgák előtt menj el dokihoz, és kérlek nem idegeskedj. Én is idegeskedtem eleget, de hál' Istennek eddig úgy tűnik, hogy semmi baj. A vizsgák után meg úgysem lesz időd idegeskedni, mert mehetsz majd a vizsgálatokra.És ha ott is minden rendben van,akkor már nem fogsz idegeskedni.
Sok sikert. Boldog babavárást!
16+3 hetes kismama
Nyugi, nem lesz baj!:)
Terhességem alatt egy csomószor vizsgáztam: 5 egyetemi vizsga a 12-16. hét között, nyelvvizsga a 18. héten, OKJ-s vizsga a 38. héten. Az államvizsgát azért nem vállaltam, mert az kb. a szülés napján lett volna, és azért olyankor már tényleg jó vigyázni:) Napra pontosan időre szültem, semmi baja nem volt egyikünknek sem.
Ne aggódj, kapaszkodik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!