Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj velem? Vagy nem bennem van a hiba? 17/F
Régóta nincs barátnőm. Kb 1 hónapja sikerült talállnom valakit, akivel holnap találkoztam volna elöszőr. Idáig minden nap beszéltünk küldtünk egymásról képeket is, azt mondta hogy semmi gond nem lehet ő szerinte első talin. Meg hogy tuti össze jövünk, és még sorolhatnám... Ma olyan kedvetlennek tünt a beszélgetése. Megkérdeztem nincs e baj, azt mondta nincs. Küldtem neki egy képet hogy holnap kb így fogok kinézni, meg hogy kicsit rövidebb lett a hajam mint amilyet szerettem volne. Erre egyik hejen letiltott, másik helyen meg nem is ír vissza.
Velem van gond? vagy vele?
Pedig én csak annyit várnék el, hogy legyen őszinte, hűséges és ha bármi baja vagy problémája van (akár velem kapcsolatban) azt ossza meg velem. Vagy netán túl sokat várok el?
Válaszokat előre is köszi
(ha kell kép akkor esetleg priviben)
utólag javítok (még mielött beleköttök)
hejen=helyen
meg kimarad vessző is
az internetes ismizéstől nem várj sokat... velem is volt, nem egy ilyen...
amúgy mutizol képet,szívesen mondok véleményt
Szia!
Elküldöd nekem azt a képet, amit a lánynak küldtél? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!