Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bennem van a hiba, vagy a többi tiniben?
Míg mindenhol az hallom/látom/olvasom (főleg itt olvasom), hogy a velem egyidős (vagy 1-2 évvel fiatalabb/idősebb) lányok (meg sokszor fiúk is!) nagyon vágynak egy komoly, hosszútávú kapcsolatra, addig én legszivesebben kiélném smárolási vágyaimat, kötődés nélkül. Nem csak arról van szó, hogy nagyon szeretnék csókolózni helyes fiúkkal, hanem kavarni akarok, flörtölni, együtt lenni, de úgy, hogy semmi nem komoly. Eddig három barátom volt, kettő másfél hónapig tartott, egy kb 3 hónapig egy nagy megszakítással, viszont egyikbe se voltam szerelmes. Nem akarok szerelmes lenni, de néha vágyom egy helyes és kedves fiú ölelésére, hogy megpusziljon, csókolózzunk, úgy, hogy semmi nem komoly, és bármikor ki lehet szállni, elkrülve a drámázást. Nos, ezt akarom én, a kötetlenséget, míg a többi lány a kötődést, szerelmet.
Plusz a fiúk, akikhez eddig közel kerültem, nem akarnak kavarni, hanem kapcsolatot. Most akkor mi van?
15/L
Benned.
Fa.sznak kellenél csókra, ha másnap már más járna a szádban?:D Ha már kapcsolatra alkalmatlan vagy.
Te leszel az, akinek 16 éves korában a "csók" szót mindenhol fel lehet váltani a "szex" szóra....
Ne félj tőle. Ezzel az erővel senki nem akarna kapcsolatot....Mások is szakítanak életük során és túlélik....légy erős.
Jól gondold meg, hogy csak egy használati tárgy akarsz e lenni egész életedben/fiatal korodban, vagy normális ember, akivel lehet és érdemes kapcsolatot kialakítani...
Mert ha később rájössz, hogy mégis kapcsolat kéne, ilyen "hírnévvel" nem fog menni..
Nincs hiba se benned, se a többi tiniben. A többiek azért vágynak komoly kapcsolatra, mert már felkészültek rá. Te nem. Ami az ölelgetést és és csókolózást illeti, az csak a hormonok és az unatkozás miatt van. Kösd le magad! Sokkal jobb, mintha összevissza smárolgatsz hol ezzel hol, azzal.
Tévézz kevesebbet, mert a TV-s agymosó műsorok pontosan így degradálják le a csókot Éjjel-nappal Buda-pestis, villa és hasonló undorító sz.rságok. Felejtsd el amiket ott látsz! A csók nem csak valami élvezeti cikk, hanem annak a jele, hogy tényleg szereted a másikat. Csak azért csókolgatni valakit, hogy érezd a nyelvét a szádban teljesen felesleges. Aztán majd eljön az idő amikor majd te is akarsz komoly kapcsolatot, csak addigra a kb kéttucat volt ex elterjeszti rólad, hogy r.b.nc vagy. Ezt akarod? Lelked rajta.
#5-ös! ki mondta, hogy szoktam tévét nézni? max felkelés után megnézem a Monk - Flúgos nyomozót, és ennyi :))
amúgy meg, mint mondtam, már voltam kapcsolatban, és egyik sem volt jó, nem elégítette ki az én vágyaimat. az első még meg se akart csókoloni, mondván, ne siessük el, és örültem, ha adhat(am) szájrapuszit...
Tök mindegy, a tv-t csak a példa kedvéért említettem, nem kell felháborodni. Lényeg, hogy a csók fontos dolog, érzelmi jelentőségű.
Lehet persze csókolózni úgyis, ha nincs semmi érzelmi töltete, de minek? Vágyaid vannak hát persze, mindenkinek vannak nincs is ezzel gond.
De az embert az teszi emberré, hogy a szíve és az esze együtt irányítja, nem pedig az állati ösztönök.
Igen, tudom manapság erről divat elfeledkezni és a permanens élvezet lehetőségét keresni, de ettől ez még nem helyes. De mint már írtam a te döntésed. Válaszd meg az utadat, aztán vállad is érte majd a felelősséget és viseld a következményeket.
Hasonloan vagyok en is..irtozom attol hogy a fiu halalosan belem szeret mig en nem szeretem annyira...en csak par dolgot akarok (olelkezes,smarolas,osszebujva alvas stb),nem akarok folyton vele lenni meg minden nap ide oda maszkalni vele...Nem egyszer volt olyan eset hogy egy fiu belem esett,de en mondtam hogy nem akarok igazi kapcsolatot.Erre erzeketlennek hivott,mondom nagyon sajnalom.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!