Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi bennem a hiba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi bennem a hiba?

Figyelt kérdés

166cm, 64kg, 15/L, 80D, nem vagyok csunya, csak egy kis felesleg van rajtam.

Senkinek nem tetszem, mintha levego lennek eszre sem vesznek ha csoportban vagyunk.

2015. júl. 12. 20:07
 1/5 anonim ***** válasza:

ha szeretnél beszélgetni...írj :D

17/f

2015. júl. 12. 20:14
 2/5 anonim ***** válasza:

nem az lehet a baj, hogy túl csendes vagy?

na meg. nem biztos, hogy a kinézet a mérvadó. lehet, hogy a belsővel van valami gond, ha azt írod, nem vagy csúnya.

2015. júl. 12. 20:15
 3/5 A kérdező kommentje:
De csendes es visszahuzodo vagyok, mert nincs onbizalmam emiatt
2015. júl. 12. 20:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát egy pár kilót le kellene adnod, 60 kiló felett ilyen magassággal nem igazán kellene lenned. Valószínűleg azért, mert visszahúzódó és félénk vagy amúgy. Senki sem szereti az olyan embereket, mert legtöbbször unalmasak, nagyon sok idő kell nekik amíg feloldódnak, stb.
2015. júl. 12. 20:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Írhatsz nyugodtan, leírhatod pontosabban a problémádat :)

16/F

2015. júl. 26. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!