Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a hiba bennem, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a hiba bennem, hogy nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
Magashoz méltó átlagos alkatom van kicsit izmosabb is vagyok az átlagnál a kedvenc sportágam miatt.... azt mondják hogy "kedves vagy aranyos vagy imádok veled beszélni bármiről" röhögnek a legergyább poénomon is amin lehetetlen igazából... 1.-ször megkaptam hogy van más oké ez egyértelmű visszautasítás 2.-szor azt mondták nem tudja e hogy jó ötlet a barátságunkat (ami meglehetősen közeli és bizalmas volt)feláldozni egy szerelemért....3.szor az a lány utasított vissza akivel már majdnem elcsattant az első csók.... legjobb lány barátom volt a arcrapuszit amikor megkaptam tőle azthittem széjje' olvadok.... 2 en néztünk undoritó nyálas filmeket nála vagy nálam esténként mikor senki nem volt otthon ...de aztmondta lehet hogy nem jó ötlet és inkább ne próbáljuk meg ... aztóta is rengeteget beszélgetek vele találkozgatunk többször mozi de még mindig semmi...

2015. júl. 12. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
37%
ezek alapján csak barátnőnek vagy jó
2015. júl. 12. 20:37
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem tudja jó ötlet-e feláldozni a barátságukat egy szerelemért..

ÁÁÁ ..... ÁÁÁ

Milyen logikaaaa eeeezzz... Komolyan ezt mondta a csaj :D

2015. júl. 12. 20:39
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Am #1

Csak barátnőnek jó ha kedves? Gratulálok.. :D Itt is meglátszik a tipikus gondolkodásmód aminek az középpontja a bunkóság.

Attól hogy valaki kedves és aranyos attól nem tudja megvédeni a barátnőjét? Mert írta hogy magas és izmos.

Hát oké..

2015. júl. 12. 20:42
 4/4 anonim ***** válasza:
ha túl kedves vagy állandóan a barátzónában végzed... a kedvesség jó tulajdonság de nem vonzó annyira mint egy határozott és magabiztos jellem... én is túl kedves voltam mindenki csak barátnak akart majd erre rajottem egy picit nagyképű (tényleg picit) picit flegma alapjában mégis kedves és figyelmes maradtam mind emellett nagyon határozott és magabiztos azóta senki nem akar csak barátnak én mondom ezt nekik mert egyszerre csak egy lánnyal járok :D
2016. máj. 5. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!