A főiskolán nem találom a korombeliekkel a közös hangot. Szerintetek bennem van a hiba?
Nem benned van a hiba. Én pont így voltam. 2 év technikusit csináltam, én akkor kibuliztam magam, mert az így is profin ment.
Aztán elkezdtem a fősulit, azt vettem észre hogy míg én megtanulni akarom a dolgokat, addig akinek dunsztja nincs, 5öst szerez, mert kipuskázza. Én mondjuk egyrészt ezért meg mert átmentem levelezőre, nem voltam kutűnő, de nem is bánom, mert mellette a munkahelyeken megszereztem a gyakorlatot. Azt mondtad végzős vagy. Akkor lassan dolgozol. Ott valószínű jobb lesz, ,mert valszeg érettebb vagy a többinél. Arra kell munkakezdésnél figyelni, hogy sok régi róka okos akar lenni. Rájuk kell hagyni, mert aztán aláásnak az embernek, ha okosabb náluk. Az elején el kell játszani a zöldfülűt, aztán eljön az idő amikor lehet okosnak is lenni.:)
Nekem az az utóbbi 15 év tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!