Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszenek a molettebb lányok a fiúknak?
Szia!
Én nem vagyok az a vékony, modell alkat, de legnagyobb meglepődésemre van egy izmos, kockáshasú pasim, fogalmam sincs hogy mit szeret bennem hiszen minden második lányt megkaphatná....tehát még vannak olyan fiúk akik így is szeretnek és nem csak a mackós alkatúak....15/L (ha gondolod küldök képet hogy látsd hogy milyen alkatú vagyok)
#4es Az igénytelenség és az alapvető ápoltság között van különbség azért !! :DD Te most leírtad, hogy szoktál tisztálkodni meg szép ruhákat veszel fel, na bumm. Tiszta igényes vagy, csak éppen változtatni nem vagy hajlandó magadért. Nem azért, hogy a pasik "oda legyenek érted", hanem pl. az egészségedért.
Igen igénytelenségre utal aki el van hízva, te is azt mondod, hogy nem tudsz éhesen elaludni ?? :D Minden megszokás és akarat kérdése. És igen az is az igénytelenségre utal, hogy ahelyett, hogy elmentél volna futni 1 kört inkább kiírtad ide a kérdést és várod, hogy valaki aki beéri veletek is megmelengesse a kis egodat és megbizonyosodj róla, hogy "jó'vanezígy" és zabálhasd a chipset este 10kor a tv előtt dögölve :D
Az olyan hozzászólókat meg kifejezetten gyűlölöm aki fikázza azokat akik figyelnek az étkezésükre (nem nem arra, hogy mekkora adagokat esznek, hanem arra is, hogy mikor és a tápanyagok eloszlására) soportolnak tesznek magukért ezt meg jön és le "csonkollekciózza" őket :D
Manapság már lassan bűn lesz, ha valaki foglalkozik a testével nem tudom miért kell biztatni a ducikat nyilvánosan mint pl. ez a Nivea kampány... förtelmes, inkább támogatni kéne őket megmutatni a helyes utat.
Másik dolog meg, hogy hiába vagy duci valószínűleg egy duci srácot te is elküldesz és a kockahasú lovagra vársz :D
én már nem tini vagyok, mert 22 vagyok, de kb 14 éves korom óta a teltebb alak jön be...szerintem van valami kis plusz a mosolyukban ami a vékony lányokéban nincs meg...
De van olyan fiú ismerősöm akiknek szintén a teltebb alak jön be, de a haverjai szerint gáz és néha cikizik miatta, de ő nem foglalkozik vele, tök aranyos barátnője van, nem elhízott, de genetikailag telt alakja van, szerintem egyáltalán nem gáz...ő sem igénytelen...
22F
Nekem csak simán nem tetszik, mert ha már most molettebb, milyen lesz később? A lányok az évek során inkább csak híznak. Ezen kívül szerintem valami betegségre utal, vagy valami az egészségével, genetikájával nincs rendben. Vagy csak egyszerűen nem vonz. Nekem a vékony(csontkollekció is) és még az átlagos lányok tetszenek. Ha nem olyan nagyon duci és tényleg gyönyörű arca, mosolya, szeme van, akkor lehet bele tudnék szeretni egy ducibb lányba, de akkor mondjuk akarjon fogyni és hagyja hogy ötleteket adjak hozzá (értek a táplálkozáshoz :) )
Viszont még mindig sokkal jobban vonz egy olyan lány aki vékony és keveset eszik és szép arca van :)
A molettebb lányok is tetszenek a fiúknak! Csak lehet h nem jó helyen keresnek :) Nekem eddig nem is volt és nem is vágyom hurka pálcika lányra! Sokkal jobb olyas valaki akit meg is lehet ölelni :) Akik keres talál :)
F19
Mert nem tetszik, nincs miértje. Amióta az eszemet tudom nekem a vékony tetszik. Ez kb. olyan, mintha megkérdeznéd valakitől, hogy miért nem szereti a tojást (most mondtam valamit, bármi más is lehetne)
Megindokolni igazából nem lehet. Ízlés kérdése.
És nem ítélem el őket, nem szólom meg őket, semmi ilyesmi. Csak egyszerűen nem tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!