Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fekete bőrűeknek a molettebb nők tetszenek? Ti nem tapasztaltátok ezt?
Csomószor láttam, hogy az utcán a feketék mindig duci lányokkal sétáltak kézen fogva, sőt, Facebookon is szoktam látni, hogy a ducibb nőknek van félvér kisgyerekük.
Egyik unokatesóm is duci és neki is fekete férje van.
A feketék buknak a ducikra?
#1, járj egy kicsit utána a dolgoknak, mielőtt tetszőleges általánosítást csuklóból hülyeségnek minősítesz.
Ez a kérdés speciel talált, Fekete-Afrikában és az afroamerikaiak körében is többnyire teltebb a nőideál, mint a világátlag.
Azt nem tudom, hogy ennek inkább környezeti okai vannak (nagyobb mértékű szegénység, éhezés) vagy inkább genetikai (a fekete nőknek pl. nagyobb a hajlama a comb és fenéktáji zsírfelhalmozásra).
Egyébként személy szerint nekem eddig három nőismerősöm volt fekete férfivel, és mit mondjak, egyikőjük se nádszál.
(persze ez így nem mond semmit a többi fekete férfiről)
Ugye nem gondolok komolyan, hogy a világ összes feketéjének a molett nők jönnek be, ugye? A kérdező ezt állítja.
Nem azt állítja, hogy nincs rá ellenpélda.
Vagy boldogabb lennél, ha úgy kérdezte volna, hogy "a fekete bőrűeknek általában a molettebb nők tetszenek?".
A társadalmi csoportokról (különösen a nagyobbakról) megfogalmazott tapasztalatok mindig magukban hordoznak valamennyi általánosítást, ettől még nem lesz komplett hülyeség egy állítás.
elnézést, ha nem jól tettem fel a kérdést, örülök, hogy a többség felfogta :)
azzal én is tisztában vagyok, hogy nem minden feketének a ducik az esetei, csak kérdeztem, hogy tapasztalta-e ezt valaki rajtam kívül
ahogy nem minden ember szereti a csokit például... de a többség igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!