Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk, akiknek tetszenek a kövérebb, molettebb lányok? (155/64)
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 14:25
1/10 anonim válasza:
Te még messze vagy a kövértől. Sok olyan fiú van, akinek a teltebb lányok tetszenek.
2/10 anonim válasza:
Ez nem annyira kövér. Valakinek tetszik.
3/10 anonim válasza:
Legyetek már tisztába a fogalommal lányok!
Te telt vagy, a kövér az a 100 kg-os emberek!!!
Ez olyan sértés... Pl nekem is a 90 kilómmal...
4/10 anonim válasza:
Én is ennyi vagyok,de nem teltnek mondanak,hanem hájpacninak,úgyhogy nem telt a megnevezésünk sajnos...
A válasz,igen van,de kevés és azok közül is ritka aki az én ízlésemnek is megfelel...
5/10 anonim válasza:
155/64 már kövér
155/55 is az
de pl a 155/43 már nem
Ha 100zal több a magasság mint a súly akkor már általában kövérnek számít, kivétel ha ki van gyúrva.
6/10 anonim válasza:
155/64 soknak szamit...biztos van akinek ez jon be peresze :) de szerintem egeszsegesebb lenne ha kicsit leadnal belole sporttal es kiszamolni mennyit eszel.
7/10 anonim válasza:
Én több vagyok súlyra mint Te jobbnál jobb pasik ácsingóznak körülöttem. Sajnos hiába, mert nagyon szeretjük egymást a párommal:)
8/10 anonim válasza:
ugyanmár. 100 al több az már kövér? ehhh. ti is csak a szilikonvilágban éltek. Egy nő igenis legyen nőies(nagy cici, nagy fenék), ne ropi, aki vasággyal együtt 40kg! Én személy szerint jobban szeretem a husisabb lányokat. jobban lehet hozzájuk bújni. tehát fel a fejjel. Eljön még a te időd is:)
10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a molett lányok!
Ha gondolod írj egy üzít!
A legmolettebb 145kg volt akivel voltam és jó volt vele az ágyba.Kár,hogy nem lett szerelem,mert belsőre nem illetünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!