Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igaz? A fiúknak tényleg az ilyen lányok tetszenek? (lent)
Nekem nem. Legyen vidám és pozitív, de ne mászkáljon négykézláb részegen, cigivel a szájában miközben énekel.
De hát kinek a pap, kinek a papné
Van akinek ez jön be,de nekem nem mivel KOCKA vagyok!
Hetente 1szer járok buliba,és nem iszom alkoholt.Csendes,visszahúzódó,nem a társaság közepe vagyok,de nem zavar.Barátnőm még nem volt,de nekem a normális,aranyos,nem alkoholista,cigis,és nem nagyszájú lányok jönnek+be!!
'SZűz Kocka'
Nekem kur*ára nem. Legyen nőies, szép. A cigit eleve ki nem állhatom a nő szájában. Az alkohol rendben van bizonyos szintig de azt szintén rühellem amelyik hétvégenként segg részegre issza magát.
27/F
Akkor alaposan bajban vagyok.
És még nem értettem,miért nem akarnak barátkozni velem a fiúk...
Mind1 inkább élek egyedül,de nem alázom magam így.
Az amit leirtál társaság közepében lévő, jóarc, haver kategóriára tökéletes, de barátnőnek nem kéne.. barátnő legyen értelmes, vidám, tudjon megszólalni, de ne legyen begyökösödött, legyen humora, és adjon magára, de ne legyen tul ku.rvás. szerintem.
am hány éves vagy?
én ezeken csak jót nevetek, hogy milyen szánalmasok, és nem kéne soha ilyen hülye ribi :D max ha szingli lennék egy éjszakára lehet, de csak úgy hogy ne emlékezzen rám...
gondolom ennél te is komolyabbat keresel :) szóval ne legyél ilyen. könnyen fognak pasit, de nem is ér semmi a kapcsolatuk, könnyen el is múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!