Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a zsidó lányok egyre jobban tetszenek nekem?
Volt zsidó barátnőm. Hidd el, nagyon szenvedni fogsz. Én tényleg szerettem, és ő is engem, ebben biztos vagyok, de mindig ott volt az, hogy ő zsidó, zsidó közösségbe is járt, mert a családja járatta, meg ő is szeretett ott lenni, és ebből adódóan a legtöbb barátja, barátnője is zsidó volt. Én nem vagyok rasszista, egyáltalán nem. De amikor például bemutatott a családjának, le lehetett olvasni a tekintetükről, hogy szívesebben láttak volna egy zsidó srácot a lányuk oldalán. Soha nem kedveltek meg igazán, és én sem őket, ami miatt például nem szívesen mentem át hozzá, általában nálam aludtunk, még ha kisebb is a lakásunk, mint az övéjük. Nem tudtunk beszélni semmi olyasmiról, mint a rasszizmus, vagy a zsidók, nácik, világháborúk, stb., ami szintén zavaró, mert ha véletlenül előjött a téma, nagyon oda kellett figyelnem, hogy mit mondok. Amikor egyszer a hetedik kerületben, valahol az alsóerdősor utcánál sétáltunk, megjegyeztem, hogy mennyire ijesztő arcok vannak errefelé (ez sajnos így van, de nem zsidókról van szó), akkor ő megjegyezte, hogy ez volt a zsidógettó annak idején. Erre például nem tudtam mit reagálni, mit kéne hogy mondjak rá? Természetesen tudtam már hogy ott volt a gettó, de szerintem ez nem egy fontos téma, és láttam, hogy ő meg is sértődött azon, hogy nem kezdtem el rögtön sajnálni őket.
Nagyon nehezen működhet egy ilyen kapcsolat, jól gondold meg. Kellemetlen beszélgetéseitek és megnyilvánulásaitok BIZTOS hogy lesznek.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!