Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszenek az ilyen lányok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Viszonylag alacsony (154cm) szőkés barna hosszú hajú, bana szemű, közép vékony lány, humoros, mindig mosolygós, kicsit naív, művelt, nem vagyok az a balhés fajta,
(Idáig sokszor hagytak ott egy másik lány miatt ezert eléggé nincs önbizalmam)
14/L
2015. júl. 18. 16:19
1/5 anonim válasza:
1000000+1 féleképpen el lehet képzelni téged :D de az alapján amit írtál nekem bejönnél :D 15/f
2/5 A kérdező kommentje:
41kg vagyok és 154 cm....arcomrol sokat nem tudok mondani max csak annyit hogy nem vagyok az a pattanásos fajta de néha egy két helyen van :) köszi a választ :)
2015. júl. 18. 16:27
3/5 anonim válasza:
Ahogy az első leírta, nagyon sokféleképpen el lehet képzelni téged ezzel a leírással. :D Amúgy a kérdésre válaszolva, nagy valószínűséggel igen.
4/5 anonim válasza:
Kedves Kérdező: Leírtak alapján szimpatikus vagy. De tényleg, sokféleképpen el lehet képzelni téged :) 17/f
5/5 anonim válasza:
Ezek teljesen jó tulajdonságok, úgyhogy igen, bár nekem fiatal, de egyébként igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!