Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz manapság olyan srácot találni aki alternatív rockot hallgat?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok olyan srácot akinek olyan a zenei ízlése mint nekem...30Y, kispál, kiscsillag, péterfy bori.. Hol vannak az igazi alter arcok?2015. aug. 22. 22:14
31/40 opened paradise válasza:
A mai napig sikerült megúsznom,hogy egyet is ismerjek,úgyhogy...
Ez alapján sem létezem :D
32/40 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom nem maradtál le túl sokról.. :D
2015. aug. 23. 17:20
33/40 opened paradise válasza:
Már egy kép alapján tudtam :D
Inkább 1D,mint az...
34/40 A kérdező kommentje:
Dehogy is! Justin az isten!
2015. aug. 23. 17:32
35/40 opened paradise válasza:
Akkor jöhet a sátán :D
36/40 A kérdező kommentje:
*highway to hell dum dum* :D
2015. aug. 23. 17:52
38/40 anonim válasza:
hol vannak? be my laken csapatják neki Richie Hawtinon . Miért hallgassanak bolond kispált hugyosan, mikor már van Tale of us meg menteskóla ???
39/40 A kérdező kommentje:
Én nem..nem tudom értelmezni ezt a nyelvet, sajnálom :DD
2015. aug. 24. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!