Magyarországon miért népszerűtlen az alternatív (had) történelem?
Figyelt kérdés
Az angolszász hadtörténészek és katonatisztek sok alternatív történelemmel foglalkozó kiadványt írtak meg, minden korszakkal eljátszva, ezzel szemben nálunk ellenségesen állnak a témához, hülyeségnek tartják, nem csak a névtelen fórumokon, hanem rendes katonai berkekben is, pl. a ZMNE / NKE-HHK történelem fakultációján is súlykolják a hallgatókba (és leendő katonai oktatókba, kutatókba), hogy azokon az órákon ki kell törölniük a fejükből a "mi lett volna" és a "ha " szavakat, és a jövőben ne kutassanak olyan témában.2015. aug. 16. 22:08
1/36 anonim válasza:
mert a katonaság nem fakultatív filozófia és irodalomszakkör
2/36 anonim válasza:
Mert összefonódik a szélsőséges újfasiszta ideálokkal, itthon. Angliában más a helyzet
3/36 anonim válasza:
'Mert összefonódik a szélsőséges újfasiszta ideálokkal, itthon.'
Ezt hogyan is kellene értelmezni?
4/36 A kérdező kommentje:
#1: Ilyen alapon az angolszász és más NATO haderők komolytalan gittegyletek, míg az ex-VSZ haderők rendes, komoly haderők ? Igaz, az ex-VSZ haderők közül is az oroszoknál is születnek alternatív történelemmel foglalkozó írások rendes katonatisztektől.
2015. aug. 16. 22:38
5/36 anonim válasza:
"Ezt hogyan is kellene értelmezni?"
Úgy, hogy meg kell ütni az ember értelmi képességének a 95 I.Q pontot
6/36 anonim válasza:
'szélsőséges újfasiszta ideálokkal'
Nem is tudtam, h az értelmezéséhez 95-ös szintű intelligencia szükséges.
Azt kérdem, mit jelent a fogalom?
7/36 A kérdező kommentje:
Minek írsz ide 42-es, amikor csak zavaros tőmondatokban tudsz személyeskedni ?
2015. aug. 16. 23:12
8/36 anonim válasza:
Azért, mert ebben az országban droidokat képeznek, míg máshol gondolkodni képes, értelmes embereket.
9/36 anonim válasza:
Szerintem ő sem tudja csak azért írta, hogy minden kérdés alatt legyen egy fasisztázós/nácizós/cigányozós/zsidózós válasz is.Csak itt most pont nem ez a téma. :D
10/36 anonim válasza:
'Szerintem ő sem tudja csak azért írta, hogy minden kérdés alatt legyen egy fasisztázós/nácizós/cigányozós/zsidózós válasz is.Csak itt most pont nem ez a téma. :D'
Abban az esetben viszont feleslegesen írt ide, nem is tudom, miért pazarolta rá a karaktereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!