Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek van esélyem?
szerintem van :)
ha kicsit idősebb lennél akkor nálam lehetne esélyed (ha nem vagy vadállat)
egyébkén én viszont vékony vagyok csak nagy a seggem meg a mellem
Bocsi h fiú vagyok, de ilyen kérdéseket mindig elolvasom, mert sokszor látom, mennyire szerencsétlenkednek a kortársaim (16) nekem meg megy (vagyis sok fiú ezért utál és "tart" tőlem ha ismerem a csajukat, és volat aki a szemembe mondta, hogy pro vok ebben... Szerintm nem de nem számít :"D)
Nézzük... Szemüveg nem szokott gond lenni, nekem is van, viszont a pattanások visszataszítóak! Bőrgyógyász megnéz, és ad valamit rá, ami csillapítja a gyulladást, vagy el is tünteti a pattanást. Csajozásban nem számít a magasság, nem is tudsz ellene mit tenni... Túlsúly? Ez a legnagyobb "hiba" tégy ellene. Tapasztalatom szerint inkábba a vékonyabb, illetve izmosabb srácok jönnek be a csajoknak, nem a macik. Persze, van kivétel, ha ducibb csajnál próbálkoznál talán.
Illete: ha túlsúlyos vagy, és nem tudsz fogyni, akkor a hajad igazítsd a testedhez, ne legyen páva stb... Öltözködés sokat számít, megjelenés miatt stb... Csajozós dumákat meg dobhatod, mert nem kell..
Kicsit lefogysz es a korral elmulnak a pattanasok is, nem lesz veled semmi baj. Meg nagyon fiatal vagy :)
18/L
Láttam én már nagyon jó nőt ocsmányul kövér pasival is...
A magasság viszont gond, nagyon nagy gond. Figyeld meg, hogy a lányok milyen magas srácokhoz vonzódnak. Általában legalább +5 centi, de sokszor fél fejjel magasabb a srác. Vannak lányok akiknek ez nem számít és akár az is megteszi nekik, ha a srác csak nem alacsonyabb. Az, hogy a srác alacsonyabb egy kapcsolatban, nagyon ritka.
Amúgy a lányok ezt sokszor nem fogják kimondani, mert nem akarnak megbántani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!