Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyi esélyem van nálatok ezekkel a paraméterekkel?
Figyelt kérdés
183cm magasság, barna szem, barna haj, 46-os láb, vèkony testalkat? 14/F2015. júl. 29. 00:19
2/25 anonim válasza:
Ez eddig nyerő.
Tegyél a fejedre egy idétlen fullcap-et, vegyél fel trottyos gatyát, a nem létező izmaidra trikót és a bamba fejedre egy nagy partyszemcsit. Ennyi a recept és minden rendben van. Dizsundicu zenét maxra tedd és tedd a fülest a füled mögé, akkor még a villamoson is összejöhet a dolog.
3/25 anonim válasza:
Rohadtul nem a "paramétereid" érdekelnének, ha keresnék valakit...just sayin
4/25 A kérdező kommentje:
Tudom hogy a belső èrtèkek is fontosak! De azokat itt bem tudom leírni! :)
2015. júl. 29. 00:24
5/25 A kérdező kommentje:
*nem
2015. júl. 29. 00:24
6/25 anonim válasza:
Szerinted egy nőt megfogott valaha valaki belső értéke? Felejtsd ezt el, csak nézz körbe ezen az oldalon, miket olvas az ember... burokban élsz apám.
7/25 anonim válasza:
14 évesen 46-os láb? Irány kukoricát taposni!
8/25 anonim válasza:
Egyébként 76%-osnak nagyon igaza van. Annyival kiegészíteném, hogy legyél önimádó, tudod, aki csak azért nem sz.opja le magát, mert azok a fránya bordák nem engedik. Beszélj a nőkkel úgy, mint valami utolsó kutyával, tartsd be a fent már említett külső tulajdonságokat, és ők fognak utánad rohangálni.
9/25 A kérdező kommentje:
Hát ahogy olvasom ezeket a kommenteket.... Hideg is, meleg is! Ezt a kèrdèst kiváncsiságból tettem fel, hogy megnèzzem milyen válaszok jönnek! Ez az amire számítottam! Èn igen is hiszem, hogy vannak olyan lányok akik nem plázar**ancból ès pènznyelő sz**hákból vannak ès igenis lesz egy kedves,okos,őszinte ès kitartó lány, aki talán kedvelni fog! Az ilyen agyatlan, felvágós, pènzèhes, telhetetlen lányoknak azt üzenem hogy tünjenek el a föld színèről ès vèssèk az agyukba, hogy a szüleiknek van pènze nem nekik! Ha tisztes munkával szereztèk a pènzük akkor vágjanak fel! Köszönöm az eddigi kommenteket!
2015. júl. 29. 00:46
10/25 anonim válasza:
Ja hogy te ilyen kis okoska is vagy ráadásul. Romlanak az esélyeid :DD
Látom 66% te ebben a világban élsz legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!