Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még olyan lány akinek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány akinek bejön az a fiú aki ezekkel a tulajdonsággal van?

Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok. Még nem volt barátnőm, De hiányzik az életemből 1 olyan lány akivel vele tölthetem az időm,Akit szerethetek akit csókolhatok akiben megbízom aki megvigasztal(megvigasztalhatok) ha szomorú (szomorú vagyok). külsőre jól nézek ki (többen is mondták már) csak félénk típus vagyok aki nem mer az utcán leszólítani 1 lányt sem. Ezekkel az esélyekkel fogok majd talán magamnak párt találni?

2015. júl. 6. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Nem. Esetleg ő talál meg téged.
2015. júl. 6. 22:11
 2/11 anonim ***** válasza:
persze hogy fogsz de nagyon sok idő van még előtted :)
2015. júl. 6. 22:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Persze. :) Ahhoz, hogy találj egy lányt, még nem kell random leszólítani az utcán.
2015. júl. 6. 22:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Termeszetesen talalhatsz part magadnak :) szerintem az nem gond, ha egy fiu felenk. Sot, aranyos. De a felenkseget se vidd tulzasba! Legy ferfi :D es ha meg jol is nezel ki..

15/L

2015. júl. 6. 22:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat de úgy érzem sosem lesz barátnőm :( :(
2015. júl. 6. 22:53
 6/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, úgyis nyár van, egyik délután biztos bekopogtat egy.
2015. júl. 6. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
15 évesen ne sajnáltasd már magad, szánalmas -.- Majd ha 25-30 évesen is aktuális lesz a kérdésed, na majd akkor maximum! Nagyon sok embernek 18-19 évesen lesz első kapcsolata, mégsem halt még bele egy sem. Egészséges, boldog életet élnek (nyilván nem mindegyik, de nincs szívem elvenni a kedved) 15/L
2015. júl. 6. 23:42
 8/11 anonim ***** válasza:
89%

Ez cuki *-*

Valaki majd a jövőben nagyon meg fog becsülni, hidd el. :)

2015. júl. 7. 01:41
 9/11 anonim válasza:

15 évesen ne aggódj ilyen dolgokon, persze, hogy találni fogsz, csak sokan türelmetlenek :) Én 22 vagyok, és sosem volt senkim, mivel mindig hiányzott valami, amit én keresek egy lányban.

Aki igényes barátnőt keres, annak bizony időbe telik megtalálni, úgyhogy csak türelem, eljön a te időd is :D

2015. júl. 7. 12:30
 10/11 csingilingg84 ***** válasza:

Nagyon aranyos vagy, csak egyre kérlek meg. Ha tetszik neked egy lány, és ő esetleg kezdeményez, könyörgöm mutasd ki neki, hogy neked is tetszik. (ugye itt inkább a félénkségedre gondoltam)

Egyébként fogsz találni magadnak egy aranyos lányt - biztos vagyok benne. :)

2015. júl. 7. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!