Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek mennyi esélyem van nálatok ezekkel a paraméterekkel?
Figyelt kérdés
183cm magasság, barna szem, barna haj, 46-os láb, vèkony testalkat? 14/F2015. júl. 29. 00:19
11/25 anonim válasza:
Kár hinni a mesékben kérdező, tapasztalat...
12/25 anonim válasza:
6os na én is ezen gondolkodtam xdd
Majdnem felborultam a székkel amikor olvastam a kommentedet xdd
Am a kérdésre válaszolva, nagyon nem passzolnak a méretek a korodhoz. A másik, hogy ez kevés információ a lányoknak, ebből nem tudják milyen az összhatás, az arcod stb.. 17/f
15/25 anonim válasza:
Nálam is lenne esélyed, maximálisan.☺
16/25 anonim válasza:
15-ös vagyok: De am leginkább a 7-es kommented után.
18/25 anonim válasza:
Nálam lenne esélyed, de amúgy ezek a válaszok...
19/25 anonim válasza:
Hallgatunk. Mi a baj a válaszokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!