Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ezek alapján átlagosan mennyi esélyem lenne egy normális lánynál?
Figyelt kérdés
Magasság: 180 cm
Súly: 67 kg
Szem: zöldeskék
Haj: Szőkésbarna
Belső:
Pozitív:
-Kedves
-Vicces
-Művelt
-Megértő
-Egyenes
-Tapintatos
-Udvarias
Negatív:
- Kissé pesszimista
-Néha fárasztó
13/F
2015. jún. 25. 06:19
1/15 anonim válasza:
a korod ami nem stimmel.. szerintem bőven ráérsz lányokkal foglalkozni 2-3 év múlva is .. :) 18/L
2/15 Mumusan válasza:
Ennyi idősen semmi. Haverkodj, barátkozz, érezd jól magad. A csajokat hagyd még barátnak.
3/15 anonim válasza:
Ezek alapján szimpatikus vagy. Szerintem nincs azzal baj hogy 13 vagy, a veled egykorú lányoknál próbálkozz :)
5/15 anonim válasza:
Arc,pénz,legyél kigyúrt mást nem néznek
6/15 anonim válasza:
Utolsó: nem feltétlen kell kigyúrtnak lennie. Sok az általánosítás errefelé...nekem is az átlagos alkatúak tetszenek. (15/l)
7/15 anonim válasza:
de a pénzre nem írtál semmit XDDD tudtam én
8/15 Shai-Hulud válasza:
Engem leginkább a szerénységed fogott meg...
9/15 anonim válasza:
Ha ez tényleg úgy van ahogyan leírtad, akkor elég sok:)
14/l
10/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
Ment a zöld kéz.
2015. jún. 25. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!