Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek? 14/L
Figyelt kérdés
Folyamatosan azt érzem hogy milyen egyedül vagyok. Vannal barátaim, vagyis inkább csak "haverok", akik mindig azzal jönnek hogy nekik épp milyen a szerelmi élete, mindig történik velük valami, tetszenek a fiúknak. Örülök hogy megosztják velem, de látom hogy milyen az életem az övékhez képest és nagyon rosszul érzem magam. Tényleg, nekem csak ez a 3-4 barátnőm van, és nem tudok mit tenni hogy másokkal ismerkedjek pedig megpróbáltam. Volt már hogy együtt mentünk valahova és találkoztunk olyan félig meddig fiú ismerőseimmel, az egyikükkel kb 9 évesen tetszettünk egymásnak. Erre a barátaimon lógtak végig, engem facebookon se jelöltek be. Nem vagyok visszahúzódó, szeretek nevetni, a természetemmel mások szerint nincs baj. Nem vagyok csúnya, 162cm, fekete haj, kék szem, 43 kgm.Igaz hogy nem vagyok tucat, merthogy a legtöbb fiúnak az agyon sminkelt. vasalthajú,stb. lányok tetszenek, de elég hihetetlen hogy nincs kivét.Akkor mi a baj velem, és miért nem kellek senkinek?
2015. aug. 16. 09:35
1/10 anonim válasza:
14 éves vagy....esetleg 1-2 év múlva...most még kicsi vagy ehhez.
2015. aug. 16. 09:36
2/10 anonim válasza:
Nem muszáj hogy valaki agyon sminkelt legyen. Szeretni tudjon, normális legyen külsőleg, belsőleg.
Amúgy kérdésedre a választ nem tudom, én is ugyan így vagyok ezzel. Én se vagyok csúnya. Szerintem csak szerencsétlenség.
2015. aug. 16. 09:38
3/10 anonim válasza:
Tudod , nem maradsz le semmiről.Aminek egyszer el kell jönnie az el fog jönni.Attól mert most még úgy veszed észre , hogy senkinek nem kellesz , az nem jelenti azt , hogy később se.
Tisztában vagyok vele hogy mindenki ezt mondja , de 14 éves vagy.Foglalkozz inkább a tanulással , a hobbiddal.Hidd el , tengernyi időd van , használd ki!Ráérsz a fiúkkal foglalkozni egy pár év múlva is.
2015. aug. 16. 09:44
4/10 anonim válasza:
Nekem tetszenél ezek alapján :)
2015. aug. 16. 09:47
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de azzal hogy "ráész még" nem megyek sokra, ráadásul ahhoz képest hogy 12 éves ismerőseim már nem szüzek, nem lenne nagy kérés az hogy legyen barátom. Ennyi idős korban már rég "próbálkoznak" az emberek, főleg a lányok.
2015. aug. 16. 09:53
6/10 anonim válasza:
Mert ➕✖
2015. aug. 16. 09:55
7/10 anonim válasza:
vasalt haj? smink? hát igen ..ez mögött meg a csúfság rejtözik.
Nálunk is vannak ilyen lányok ..és ha ott álsz előtte nem mondod szépnek,szerencsétlennek annál inkább
2015. aug. 16. 10:14
8/10 anonim válasza:
"ráadásul ahhoz képest hogy 12 éves ismerőseim már nem szüzek, nem lenne nagy kérés az hogy legyen barátom."
Rossz a hozzáállásod. Nem kötelező hogy legyen valakid. Nem verseny ez és ne ez legyen a célod. Majd lesz valaki aki szeretni fog és összejön veled!
2015. aug. 16. 10:59
9/10 Firedoom válasza:
18vagyok es meg nem volt barátnőm, mert csak az "agyon sminkelt. vasalthajú,stb" lányokat látom nap mint nap. Szerintem nem vagy elkésve. Csak azert, hogy legyen ne akarj fiút szerezni magadnak. Itt van egy oriasi kulonbseg ami a normálisabb fiúknak rohadtul nem mind1: "Nezzetek, mostmar nekem is van, nem csak nektek", "Vegre van pasim, akkor ezt most megbecsulom"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!