Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem kellek "senkinek"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek "senkinek"?

Figyelt kérdés
Na ez úgy van, hogy a helyes fiúknak a népszerű és meseszép lányok kellenek. Én nem vagyok ilyen. Sokaknak tetszek, az osztályból az összes fiúnak de egyik sem helyes. Viszont van egy lány aki az osztályból senkinek sem tetszik meg is megtalalta a szerelem méghozzá elég helyes a fiú. Facen se beszélek senkivel, mert nem keresnek fiúk. Csak a csúnyáknak kellek? Vagy én ezt már nem értem :/

2015. jún. 23. 17:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
mert te is a macsókra vágysz add lejjeb az igényeidet ha nem vagy jó csaj!
2015. jún. 23. 17:29
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha a csúnya fiukat senkinek tartod akkor igen, jobb lenne ha a belsőt is figyelnéd, mert attól függ egy kapcsolat.
2015. jún. 23. 17:31
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem macsora egy átlagos normális fiú aki nem népszerű az is nézhet ki jól és lehet aranyos, de nem ez a lényeg, mert nincs nagy igényem
2015. jún. 23. 17:31
 4/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok hány éves vagy?
2015. jún. 23. 17:32
 5/15 anonim ***** válasza:
ha így állsz hozzá a párkereséshez soha nem lesz senkid!
2015. jún. 23. 17:34
 6/15 A kérdező kommentje:
14. És gondolom jön a hideg zuhany hogy mit akarok van még idő csak elég szar érzés hogy körülöttem mindenki szerelmes
2015. jún. 23. 17:35
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Hiányzik a farok, mi?
2015. jún. 23. 18:16
 8/15 anonim ***** válasza:
akkor nézz szét az idősebbek között
2015. jún. 23. 18:22
 9/15 anonim ***** válasza:
55%

na álljon már meg a menet!

dagadt, ronda trampli vagy és még te bántod a fiúkat inkább örülnél, hogy van, aki egyáltalán szóba áll veled

szánalmasak ezek a mai csajok, mégis mit képzeltek ti magatokról?!

2015. jún. 23. 19:08
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
Mindjárt megsajnállak. Ribi...
2015. jún. 23. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!