Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Nem kellek "senkinek"?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellek "senkinek"?

Figyelt kérdés
Na ez úgy van, hogy a helyes fiúknak a népszerű és meseszép lányok kellenek. Én nem vagyok ilyen. Sokaknak tetszek, az osztályból az összes fiúnak de egyik sem helyes. Viszont van egy lány aki az osztályból senkinek sem tetszik meg is megtalalta a szerelem méghozzá elég helyes a fiú. Facen se beszélek senkivel, mert nem keresnek fiúk. Csak a csúnyáknak kellek? Vagy én ezt már nem értem :/

2015. jún. 23. 17:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok se ronda és dagadt sem csak azt mondom nem egy kulcsar Edina vagyok. Ribi főként nem. De elég magányosak lehettek ti is ha ilyeneket írtok
2015. jún. 23. 20:21
 12/15 anonim ***** válasza:
A munka megszabadít a testi vágyaktól.
2015. jún. 23. 21:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Te ugyanabban a helyzetben vagy, mint a nem helyes srácok, azzal a különbséggel, hogy ők még a csúnya lányoknak sem tetszenek. Ha te felszínes vagy az nem baj, de ha a helyes srácok azok, akkor rögtön hisztizni kezdessz.
2015. jún. 23. 23:01
 14/15 SoundscapeToArdor válasza:
78%
Nem lehet, hogy esetleg nem máshoz kéne magadat viszonyítanod? És az osztályod reakcióihoz az egész világegyetemet?
2015. jún. 25. 20:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Irjj ha gondolod 22F. Az a helyzet hogy bolond vagy nagyom gyerek észel gondolkozol még .
2015. szept. 21. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!