Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miért nem kellek senkinek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kellek senkinek?

Figyelt kérdés
16 èves vagyok, lany. 160cmagas és 50kg. Homokóra alakom van. Hosszú világos barna hajam. Szókimondó,talpraesett. Mindig megvèdem az igazam. Modellkedtem, igy kisugárzásom is van.Hazias vagyok, imadok főzni és semmitol sem ilyedek meg! Sok ember szerint szép vagyok. De a fiúk nem igazan kapkodnak utannam. Sőt... ez miért lehet? Mi baj lehet velem? :(

2015. júl. 23. 16:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ha modellkedtél és sok ember szerint szép vagy akkoe szerintem túl szép vagy és azt hiszik nincs esélyük nálad :)
2015. júl. 23. 16:50
 2/11 anonim válasza:
Mutatsz képet?
2015. júl. 23. 16:51
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
a helyesírásod szerintem kapásból elég ahhoz hogy elriassz jópár srácot :DD
2015. júl. 23. 16:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Telefonnal irtam boccs. :/
2015. júl. 23. 16:54
 5/11 anonim ***** válasza:
van itt más baj is, de mindegy:D
2015. júl. 23. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
a szerénységet kifelejtetted :D egyébként összképileg nincs semmi probléma szerintem én kifejezetten szeretem a szókimondó csajokat. srácoknak is más az ízlése... az hogy lehet hogy nagyon szép vagy szerintemegyáltalán nem lehet probléma.. azért mert valaki csinosabb az átlagnál nem rettent el attol hogy leszólitsam az utcán vagy buliban... probálj meg idősebb korosztállyal ismerkedni ... legrosszabb esetben kevésbé szép lányokkal menj társaságba ez egy nagyon piszkos trükk de a csajoknál beválik :D 23F
2015. júl. 23. 17:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Na aggódj majd most kapsz vagy 30 privit :D.
2015. júl. 23. 17:13
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom. Egész jó tulajdonságaid vannak, de a szerénységet kifelejtetted....:D

Kapok képet priviben:) ?

2015. júl. 23. 17:48
 9/11 anonim ***** válasza:
ezek alapján nekem se kellenél, ne haragudj xd
2015. júl. 24. 11:15
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem kellenél
2015. júl. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!