Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális lányok?
Ja és nem mellesleg: ecsetfejű vagyok ennyi erővel én is és csőgatyát is hordok, de nem iszom alkoholt és nem dohányzom és nem vagyok egy bunkó
Előző voltam :)
Normális lánynak tartom magamat.Nem szoktam bulizni,nem iszok,nem dohányzok.Ezek helyett inkább megnézek egy filmet,sorozatot.Mint már szinte mindenkinek nekem is van Facebookom,de alig használom.Nem nekem vannak a legjobb jegyeim,de a szüleim akkor is büszkék rám.Rengeteg normális lány van rajtam kívül.Fiúkból is nem 1 db normális van a Földön.Nem volt még párkapcsolatom,de nem azért mert nincsenek sehol jó fiúk.Ezenkívül ne felejtsük el,hogy attól,hogy valaki normális az nem azt jelenti,hogy tökéletes.
Kezd unalmas lenni szerintem ez a téma,hogy a mai lányok/fiúk mennyire el vannak csesződve.Mindig is voltak hülyék és ez a jövőben sem fog változni.Ideje lenni ezt belátni és nem mindig csak panaszkodni.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!