Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! A normális pasik miért nem jók nektek? (Többi lent)
Próbálom megérteni, hogy a mai tini lányoknak miért a páwa, vasalt hajú, rózsaszín pólós, mustár színű gatyás srácok jönnek be? Lehet, hogy ez a divat vagy ez a menő de abba nem gondoltok bele, hogy az ilyenekbe alig lehet bízni? Persze helyes meg minden, de milesz később? HA nem dob ki miután megkap? Szerintem nem értenek semmihez ami FÉRFI munka lenne. Pl favágás, egy flexnél nemtudnak korongot cserélni, csak a divat majmoláshoz értenek.. Ebbe nem gondoltok bele?
Miért nem jó nektek egy olyan FÉRFI aki pl:jófej, vicces, kedves, megértő stb? Persze ez egy álom pasi lenne, akkor tegyük még hozzá azt, hogy pl türelmetlen, ügyetlen, feledékeny. Mint rosz tulajdonság.
De legalább megbízhatóbb, több mindenhez ért. Ad magára külsőre, pl széles vállú, 185 cm (tehát magas) felzselézi esetleg a haját stb. NEM majmolja a divatot, csak igényes.
Pl: [link]
Válaszokat várok.
"Próbálom megérteni, hogy a mai tini lányoknak miért a páwa, vasalt hajú, rózsaszín pólós, mustár színű gatyás srácok jönnek be? Lehet, hogy ez a divat vagy ez a menő de abba nem gondoltok bele, hogy az ilyenekbe alig lehet bízni? Persze helyes meg minden"
Nem értek egyet. Még hogy helyes?! Inkább instant hányingernek nevezném. Az osztályomban található két pávagyerek, és rájuk nézi is rossz, ne tudom, honnan szedted ezt az általánosításodat.
15L
Az határozza meg azt, hogy valaki tud-e fát vágni, hogy hogyan öltözködik?
Nem ezalapján kéne megítélni őket.
Unokatestvérem is ilyen, mégis mindent ő végez a ház körül.
Majd egyszer ennek a stílusnak is vége lesz, amikor megunják.
Engem kimondottan taszitanak a pavak soha nem is tetszettek. Egy igazi nonek FERFI kell! A kislanyok meg tartsak meg a pavaikat... De csak megjegyzem a te hajad is divat majmolos. Ez a ket fajta haj van az ecset meg a kozepen felnyalt.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!