Vannak manapság normális 15-16 év körüli lányok?
Figyelt kérdés
Szóval olyanok akiknek inkább a belső számít? Na jó, már mondták néhányszor hogy jó srác vagyok, de nem nagyon van önbizalmam ilyen téren, mármint hogy megszólitsam a lányt. Viszont ebben az esetben, igen bennem van a hiba.2015. máj. 1. 21:03
1/11 anonim válasza:
vagyunk, de értsétek meg, lehetünk úgy is normálisak, hogy nem vagyunk szépek.
4/11 anonim válasza:
Csak normális fiúk találnak rájuk - ha nehezen is.
6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem normális vagyok, és általában segítőkész, de mindenkinek vannak rossz napjai.
2015. máj. 1. 21:22
7/11 A kérdező kommentje:
A külsőmmel szerintem az hogy nem vagyok egy top alkat, és nem vagyok szőke herceg.
2015. máj. 1. 21:24
8/11 A kérdező kommentje:
Kb. 171 magas és 72 kg. vagyok. Az rossz?
2015. máj. 1. 21:28
9/11 anonim válasza:
Olvasgass temaba vago konyveket. Amugy vannak jo nok. Mondjuk nem biztos, hogy szep is, de sokszor a kevesbe szep no jobban ertekelheto. Sokan itt hibaznak, mert azt hiszik, hogy a kulso a legfontosabb, a belsot meg majd maguk kialakitjak. Na hat erre van a legkevesebb esely :)
10/11 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz megállapítani, de szerintem nem lehet az olyan rossz. :)
Ha esetleg szeretnéd, beszélgethetünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!