A nők manapság már nem értékelik, ha valaki normális?
Nem egészen. Akkor vagy unalmas nekik ha átlagos vagy. Átlagos élet, átlagos külső, ilyesmik.
A lényeg hogy akkor nem vagy unalmas ha van benned valami ami sokakban nincs. Pl nagyon szép vagy, vagy gazdag, ilyesmik. A nők általában a kézzelfogható dolgokat értékelik. Szeretnek beülni a szép kocsikba, aztán felmenni a szép lakásokba. És szeretik ezt egy olyan férfival csinálni akiket nem szégyellnek társaságban sem.
Nem az az unalmas.
Hanem az ha nem érzek semmi pluszt a küllemében, vagy számomramegnyerő érdeklődési körben.
Nekem nem számit az hogy gazda, vagy hogy milyen autója van.
Mondjuk szeretem ha érzi milyen ruha áll jól neki, de nem kell szélsőségekre gondolni, csak úgy látszódjon rajta hogy egyben van és férfias.(Nem izmosokra gondolok).
N
Átlagos külső...kinais bőrkabát, motor....ez nemnyerő....meg az sem ha túlzásba viszi az öltözködést..és piperkőc.
Nekem a komoly férfiak jönnek be, csak ott az szokott lenni, hogy túl nagy az elvárásaik a nőkkel szemben, és tapasztaltam már olyat hogy lenézett egynémelyik mert nincs egyetemi végzettségem vagy rengeteg barátnőm akivel posztolgatnék pózolós buliképeket....előző voltam
Jahm, igaz...
mondjuk én a nem normálisakat birom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!