Hogyan létezik az, hogy aki normális, használható válaszokat ad, azt csak kb.40-50%-ra értékelik?
Az előbb feltettem egy kérdést, kaptam 5 választ.
Egy ember adott normális, kulturált választ!
akinek alig 50%-os értékelése van...
meg volt 4 bunkó, akik állítólag 70-85%-ban adnak hasznos választ
Ezek az utóbbiak hogyan szereznek ennyi százalékot?
milyen kategóriában tudnak normális válaszokat adni?!
Egyszerű:
van már ez a skyp, amivel könnyű egymással kapcsolatot tartani. Sorra veszik a feltett kérdéseket, valami hülye választ írnak oda, a többit pedig mind-mind lefelé szavazzák. Így mennek sorba egy-egy témakörön belül, ezáltal a saját válaszuk lesz a 100 %-os, az összes többi a minimális, alig-alig jó válasz... a számítógépes rendszer pedig még ráadásul a "helyes értékelésért" járó pontokat is nekik adja, hiszen az ő értékelésük van többségben!!!
Érted? Jót szórakoznak, jó buli ez így... nekik!!! Ezért fölösleges nézni, hogy akinek szerinted jó és elfogadható a válasza, annak mennyi a %-a!!!
első!
látod, lebuktattad őket, ők meg összefogtak ellened! :-)
48% :-)
Biztosan ti is összebeszéltetek....
Amúgy néha a legnagyobb troll is tud hasznos választ adni, de ha másnak nem tetszik benne, akár egy betű, képes leértékelni indok nélkül.
Naés?
Engem már nem zavar!
Egyik témakörben hosszabb időn keresztül voltam ilyen-fajta megkülönböztetés elszenvedője. Még ma is előfordul, hogy ott kiszúrják a válaszomat, és rögtön "beindul a gépezet". De most már csak nevetek rajtuk!! Nem kell velük foglalkozni!
Hmm, itt most a 100% az mit jelent (:
Eszembe jutott egy tolsztoji idézet, ami nagyjából így szól :
Az emberek azért nem szeretik megismerni az igazságot, mert az megöli a bennük élő illúziójukat. (és ez által kevesebbnek érzik magukat)
A 100% azt jelenti, hogy a trollok a kérdésre rá sem kattintanak, mert nem látnak benne poén lehetőséget, és kínos is nekik a kérdés.
Amúgy az idézet nagyon igaz. :)
A legjobb sztorim ezzel a lepontozósdival az volt, amikor a kérdés: Te hogyan főzöd ezt+azt???
Mindenki írta, hogy ő hogyan csinálja, én is a magamét, erre az enyémet lepontozták!!!!
Miért??? Ezzel azt akarták mondani, hogy hazudok, és a valóságban nem is úgy főzöm, mint ahogy leírtam????
Vagy csak ez a: pontozzuk le, mert ennek a válaszolónak minden válaszát lepontozzuk!!!!
Szóval sokszor saját magukat teszik nevetségessé!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!