Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/NŐK! Az normális, hogy a barátnőm horror árban veszi a kozmetikumokat?
A félreértések elkerülése végett NEM, nem tőlem kéri rá a pénzt, nem is beszél róla. Viszont a minap a fürdőben a kezembe került valami krém-cucc féle, sima fehér-szolid flakon, semmi extra, de mikor megláttam az alján az árát, azt hittem, hogy lefordulok a wc-ről. A fürdőnk gyakorlatilag semennyire nem tükrözi, hogy éveken át egyedül élt benne egy férfi (vagy hogy valaha is be tette oda férfi a lábát). Az imént említett flakon/kozmetikumok seregeitől rogyadoznak a polcok. A sztrókból való lassú felépülés után tüzetesebben átnéztem őket és megállapítottam, hogy ami most jelenleg a fürdőkben van cucc bőven 100 ezer fölött van (de inkább alulról veri a 200-at).
Egyébként nem egy szartig meszelt nőt kell elképzelni, nekem nagyon fel sem tűnt ez egészen addig, amíg hozzám nem költözött és hozta magával a két láda kozmetikumát.
Ugye más szerint sem normális ez? Vagy csak én vagyok ilyen bevartseggű, hogy 5 ezres és a 1200-as borotvahab körül az olcsóbbat választom?
Persze. A női termékek k"urva drágák. Arra lettek kitalálva, hogy elszívják a férfi pénzét.
De van választási lehetőséged, hogy sminkel akarod e látni a barátnődet, vagy smink nélkül Gollamot. :D
4.!
Most néztem meg azt a bizonyost... valami hajbalzsam, ami 500 féle növényi kivonatott, 350 fajta vitamint tartalmaz és kb 10.000 tünetre alkalmazható ezért pontosan nem kevesebb, mint 13.999Ft-al (250 ml) gombolják le a naiv vásárlókat. Én ennyi pénzből megveszek egy hónapra minden kozmetikumot, félig megtankolom a kocsit, adakozok a helyi csöves javára és ha mázlim van még egy görbébb estét is kihozok belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!