Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! A normális pasik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HellBoy kérdése:

Lányok! A normális pasik miért nem jók nektek? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Próbálom megérteni, hogy a mai tini lányoknak miért a páwa, vasalt hajú, rózsaszín pólós, mustár színű gatyás srácok jönnek be? Lehet, hogy ez a divat vagy ez a menő de abba nem gondoltok bele, hogy az ilyenekbe alig lehet bízni? Persze helyes meg minden, de milesz később? HA nem dob ki miután megkap? Szerintem nem értenek semmihez ami FÉRFI munka lenne. Pl favágás, egy flexnél nemtudnak korongot cserélni, csak a divat majmoláshoz értenek.. Ebbe nem gondoltok bele?

Miért nem jó nektek egy olyan FÉRFI aki pl:jófej, vicces, kedves, megértő stb? Persze ez egy álom pasi lenne, akkor tegyük még hozzá azt, hogy pl türelmetlen, ügyetlen, feledékeny. Mint rosz tulajdonság.

De legalább megbízhatóbb, több mindenhez ért. Ad magára külsőre, pl széles vállú, 185 cm (tehát magas) felzselézi esetleg a haját stb. NEM majmolja a divatot, csak igényes.

Pl: [link]

Válaszokat várok.

2015. máj. 16. 11:43
1 2
 11/20 anonim válasza:
amerikában az új divat az ha valaki normális. ott már minden l*s**rt amit lehetett kipróbáltak. mással nem lehet kitűnni csak ha normális vagy. ide is nemsokára elér ez. és a középiskolás évek alatt sok jóra meg igazságra és ésszerűségre ne számolj. a menők azért f***k mert "hatalmat" kaptak a kezükbe, akik meg felakarnak hozzájuk zárkózni azért. mai fejjel visszamennék úgy bele sz*rn*k h*gy*zn*k az egészbe ahogy illik. farmer poló meg pulóver, akinek nem tetszik meg elmehet a s*ggb*. inkább a tanulásra menj rá meg a gyúrásra, sportra, később nagyobb hasznát veszed mint a külsőségeknek.
2015. máj. 16. 18:00
 12/20 anonim válasza:
Nekem normális barátom van, nagyon szeretem, és Õ nem páwa. Azokra az igénytelen b-zikra még ránézni is rossz. fuj
2015. máj. 16. 19:10
 13/20 anonim válasza:

Én csak azt nem értem, hogy a páwáknak nem volt apjuk, akik a fiússág példáját mutatták nekik?

(Ja, és kérdezőkém, a V-nyakú pólót nem erőltetném ha nem muszáj)

2015. máj. 16. 19:13
 14/20 anonim válasza:
A képen pont olyan látható,akit leírtál páwaként,csak még mellé bohóc kategória is.Meg eléggé csontos is...arcra meg gáz...pl. az orra...
2015. máj. 16. 21:28
 15/20 anonim ***** válasza:
Mond meg akkor én mi vagyok? Flexen korongot nem tudok cserélni (sose használtam még), foglalkozok a hajammal de nem sokat nem mondanám ecsetnek, sok mindenhez értek, lefogadom hogy eddig többet dolgoztam, meg pénzt kerestem mint amit gondolnak az emberek ha rámnéznek stb..., pl tudok betonozni,tetőtfedni,kaszálni, festeni,fátvágni (akár kodöntés, akár gallyazás,akár darabolás) autót ia tudok egy kicsit szerelni.... Mind ezt 17 évesen... Na kérem a véleményedet kérdező hogy mi is vagyok igazából. 17f
2015. máj. 16. 21:56
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

"felzselézi esetleg a haját stb. NEM majmolja a divatot,"

Várj, mindjárt megértem. Mindjárt!...

2015. máj. 17. 10:21
 17/20 anonim válasza:
Kedves kérdező!! Most elmondok neked egy k*rv* nagy titkot! Az altalad csatolt kep egyaltalan nem fedi a leirtakat. "Széles vállú"... "185 magas"... lehet, h csak nekem rossz a szemem, de ez a fiu nem mondhato se izmosnak, se tul magasnak. Es mar nemazert de szerinted az lehet normalis akinek szeles a valla?! Hat baratom teis eleg felszinesnek tunsz:/ ja es mielott meg mindenkit lehordanal a sarga foldig, elmondanam neked h egy ember amikor part valaszt maganak eloszor a kulsot nezi, majd utanna a belsot, mikor mar megtudja milyen is valojaban a masik. A mai tini lanyok pedig nem ferjet valasztanak maguknak 15evesen, hanem baratot... nagyon keves az aki elsore megtalalja az igazit.
2015. máj. 17. 13:16
 18/20 anonim ***** válasza:
Nezz mar magadra nem is vagy tini nem mindegy az neked h a tinik kikkel jonnek osssze? Azert mert vannak pasik akik adnak magukra nem biztos h fizikailag ratyik, mellesleg rajtad izom sincs,
2015. jún. 15. 22:28
 19/20 anonim válasza:
G*ci csunya vagy már bocsi...
2016. márc. 3. 06:53
 20/20 anonim válasza:
Sose tudtam ilyen kérdésekre válaszolni, hogy mit keresel a fiukban, mert nekem eddig, akik tetszettek azok mind...ilyen.... szerelem első látásra dolog... mindkettő normalis, jo tanuló, nem cigizik, de....a hajába azert belekötni... most, az nem mindegy? Az a baj, hogy manapsag a lanyok, a helyessegre törekszenek.... en nem. Csak jön. De en mondjuk meg nem akarok, úgy pasizni, hogy buli. Na...az ko lehet...az Bem...az talan.... nem. Így nem foglalkozok vele.
2016. ápr. 4. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!