Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális lányok?
Átérzem a problémád, én is pont így látom :(
Nekem is voltak kapcsolataim, de a végén mindegyikben csalódnom kellett, mert egyszerűen nem lehet találni egy olyan lányt, aki normális értékrenddel rendelkezne, nem képzelne kicsit túl sokat magáról, és még ezek mellett rá is lehet nézni. Én is sportolok, egy ideig versenyszerűen csináltam, én is kaptam már visszajelzéseket, hogy nem nézek ki rosszul, vagy hogy jóképű vagyok, mégis inkább a csőgatyás, airmaxes, ecsethajú, kétméteres pólójú pózolós profilképű félcentis karú hímcsökevények kellenek az én korosztályomnak. Azt viszont elég rossz hallani, hogy te még 22 évesen is ezt látod, ezek szerint még a te korosztályodat is elérte ez a "fertőzés"... 18/F
Najo szogezzuk le hogy ezek a yolo hudemenovagyok fiuk undorítóak!! Szinte mar facebookozni sincs értelme mivel minden második poszt kb az hogy húdebeb*sztunk tegnap és társai
Hidd el vannak norális lányok sok sikert !:) 17/l
Hallottál már a vesszőkről? Tudod, nagyban segítene a fej- és szemfájásomon, amit az írásod okozott. Már az első néhány sor, amit elolvastam.
Visszatérve az írásodra, vajon mennyi idős lehetsz? 14-től 18-ig (legalábbis nagyon remélem, hogy ilyen írásképpel nem vagy több). Jelenleg ez egy szar generáció. Tudom, mert 19 vagyok, és ugyanazt érzem, amit te. Sőt, 14 évesen is ezt éreztem, meg 12 évesen is.
Ha belegondolok, engem már óvodában is a verstanulás kötött le, meg a történelem tanulás, míg mások ették a homokot meg a kutyaszart a játszótéren. Az összes ismerősöm/barátom, aki van/volt, egytől egyig idősebb nálam _legalább_ 4-5 évvel, de egészen jól el tudok beszélgetni 40 és afeletti emberekkel is (ráadásul érdemben, és ezt nem én mondom - sőt, volt hogy fordultak már hozzám felnőtt emberek - úgy értem, valódi felnőtt emberek, nem CSUPÁN a koruk alapján felnőttek - tanácsért).
Jelenleg jogi egyetemre készülök, míg a többiek a gimnazista osztályomból mennek tovább szakmunkásba, OKJ-re, vagy külföldre mosogatni (5-en voltunk, akiket felvettek egyetemre, ebből 2 "büfészakos" (a legkisebb degradáló szándék nélkül)). Ezen kívül heti 6 edzésem van összességében egy kevert-rendszerű módszerrel (fő fókuszban az erő, kiegészítve testépítő elemekkel, illetve súlyemelő gyakorlatokkal, mert tetszik). 2 nyelven beszélek (legalább további kettőt tervezek még), ebből egyik az angol, amiből előrehozottan érettségiztem emelten (82%), illetve 2 éve megvan a cambridge-i felsőfokúm (96%), a másik a német, amit 2 éve kezdtem öreges tempóban, nulla önszorgalommal, így jelenleg B2-es szinten állok, és rohamosan felejtek.
Ezen kívül tudok időt szakítani filozófia, politika-elmélet/elemzés, ideológia-elmélet, versek, történelem, edzés-elmélet / sporttudomány, (tömeg-)pszichológia, történelem és ponyva irodalom olvasására is.
Befejeztem az önseggnyalást, amúgy sem szokásom, csak kicsit perspektívába akartam tenni neked a dolgokat.
Ember. Egész életemben azt éreztem, amit te. Egész életemben én voltam a korosztályom által "meg nem értett kívülálló", így szinte egyetlen valódi barátom sincsen (felnőtteket nem nevezném annak, hiszen már csak a korom miatt sem lehet ez tökéletesen "teljes értékű" barátság. Még.)
A legkisebb degradáló szándék nélkül mondom, egyszerű tényfelismerésből és személyes tapaszlatatból, hogy az átlag ember nem művel ennyi dolgot, mint én, ráadásul az átlag embert egyáltalán nem is érdeklik ezek. Te pedig - főleg az írásod alapján - nem nézel ki olyannak, mint aki annyira elvont és/vagy "emelkedett" lenne, hogy ne találja meg a baráti körét / társaságát, párját a mai társadalomban.
Tehát a kérdésed nem több puszta figyelem-keresésnél, hiszen feltételezhetően nem valódi problémáról írsz, legalábbis nem a te esetedben. Kivétel persze, ha valami kis 4-500 lakosú faluban laksz, akkor lehet benne valami. :)
# 8
Elnézést a vesszők használata miatt, aki akarta eltudta olvasni így is. Én megtiszteltelek azzal, hogy végig olvastam amit írtál viszont ez fordítva nem jött össze úgy látom. Annyira ne legyél elszállva magadtól, szintén érdeklődöm a szociálpszichológia iránt, jogi karon vagyok szintén és sorolhatnám, viszont én nem verem erre magam mint te. Továbbá az 51%-os értékelésedből meglepne, hogy te ennyire profi vagy mindenben mint amennyire Superman-nek képzeled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!