Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha önbizalom hiányos vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha önbizalom hiányos vagyok, akkor sosem lesz barátom? 14/L

Figyelt kérdés

2015. júl. 18. 16:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lesz majd, első lépésben próbálj meg többet mosolyogni. A kedved is jobb lesz tőle.
2015. júl. 19. 12:36
 12/17 anonim ***** válasza:

Egy férfinak ha nincs önbizalma, akkor nem lesz csaja.

Egy nőnek viszont tök mindegy, hogy van-e önbizalma, mert úgyis tapadnak a fiúk. Csak ki kell, hogy nézz valahogy (kb a nem vagy bányarém már elég) és annyit ki kell mozdulnod, hogy lássanak. Innen kezdve a nőnek már csak elutasítgatnia kell a rajongóit, de ez általában nem okoz gondot.

Ha még nem rajonganak körbe, akkor se aggódj! Fogod még azt kívánni, hogy bárcsak ne akarnának folyton felcsípni vagy megdugni.

2015. júl. 19. 13:09
 13/17 anonim ***** válasza:
Utolsó jól mondja. De ha valami csoda folytán mégse mozdulnál ki és nagyon bezárkóznál a saját kis világodba, még mindig lesznek olyan férfiak, akiknek ez fog imponálni. Hogy megismerjenek, hogy beférkőzzenek ebbe a rejtett világba, hogy úgymond "megmentsenek". Úgyhogy lányként nem kell fosni. Egy férfi esetében ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy marad marokmarcsi, nőként legfeljebb nem az elsőszámú kaszanovák fognak udvarolni.
2015. júl. 19. 13:36
 14/17 anonim válasza:
100%
Utolsó kettő jól mondja. Inkább azon gondolkodj, hogy lesz-e jól működő párkapcsolatod, mert nem fogsz tudni kiállni az érdekeidért, nem lesz egyenrangú a kapcsolat.
2015. júl. 20. 09:02
 15/17 anonim ***** válasza:
kezdd el színlelni az önbizalmat, és x idő után te is el fogod hinni hogy tényleg vagy valamire való. viccen kívül. hisz minden fejben dől el ;)
2015. júl. 20. 22:39
 16/17 Nagyak válasza:
#12. és #13. tökéletesen leírt mindent, csak gondoltam, megerősítés céljából én is csatlakozom a nézeteikhez. Lányként ne parázz, rád fognak találni - kivétel, ha valóban iszonyatosan csúnya vagy. Az kemény dió...
2015. júl. 24. 12:16
 17/17 anonim ***** válasza:

Én még azt is hozzátenném, hogy igazából olyan csúnya nő is kevés van, aki ne találna párt.

Amúgy az önbizalomhiány meg gyorsan kezelhető.

2016. júl. 14. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!