Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha önbizalom hiányos vagyok, akkor sosem lesz barátom? 14/L
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 16:08
11/17 anonim válasza:
Lesz majd, első lépésben próbálj meg többet mosolyogni. A kedved is jobb lesz tőle.
12/17 anonim válasza:
Egy férfinak ha nincs önbizalma, akkor nem lesz csaja.
Egy nőnek viszont tök mindegy, hogy van-e önbizalma, mert úgyis tapadnak a fiúk. Csak ki kell, hogy nézz valahogy (kb a nem vagy bányarém már elég) és annyit ki kell mozdulnod, hogy lássanak. Innen kezdve a nőnek már csak elutasítgatnia kell a rajongóit, de ez általában nem okoz gondot.
Ha még nem rajonganak körbe, akkor se aggódj! Fogod még azt kívánni, hogy bárcsak ne akarnának folyton felcsípni vagy megdugni.
13/17 anonim válasza:
Utolsó jól mondja. De ha valami csoda folytán mégse mozdulnál ki és nagyon bezárkóznál a saját kis világodba, még mindig lesznek olyan férfiak, akiknek ez fog imponálni. Hogy megismerjenek, hogy beférkőzzenek ebbe a rejtett világba, hogy úgymond "megmentsenek". Úgyhogy lányként nem kell fosni. Egy férfi esetében ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy marad marokmarcsi, nőként legfeljebb nem az elsőszámú kaszanovák fognak udvarolni.
14/17 anonim válasza:
Utolsó kettő jól mondja. Inkább azon gondolkodj, hogy lesz-e jól működő párkapcsolatod, mert nem fogsz tudni kiállni az érdekeidért, nem lesz egyenrangú a kapcsolat.
15/17 anonim válasza:
kezdd el színlelni az önbizalmat, és x idő után te is el fogod hinni hogy tényleg vagy valamire való. viccen kívül. hisz minden fejben dől el ;)
16/17 Nagyak válasza:
#12. és #13. tökéletesen leírt mindent, csak gondoltam, megerősítés céljából én is csatlakozom a nézeteikhez. Lányként ne parázz, rád fognak találni - kivétel, ha valóban iszonyatosan csúnya vagy. Az kemény dió...
17/17 anonim válasza:
Én még azt is hozzátenném, hogy igazából olyan csúnya nő is kevés van, aki ne találna párt.
Amúgy az önbizalomhiány meg gyorsan kezelhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!