Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez önbizalok hiánya miatt van?
Az önbizalom hiányra vall, hogy ahányszor meghív egy fiú magához, vagy randira elbizonytalanodom és arra gondolok rögtön hogy csak szivat?
mindig arra gondolok, hogy ugyan..miért pont én kellenék neki..
Igen, ez önbizalomhiány. Nálam is szokott jelentkezni.
Vagy tényleg jönni fog valaki, aki segít majd ezen, vagy valóban egy idő után elmúlik/lecsökken, de ehhez te magad is kellesz ám. Szóval néha muszáj túltenned magad a félelmeiden/aggodalmaidon és belevágnod, különben nem lesz javulás!
Hajrá, sok sikert! ;)
14/F
Én nem t'om, hogy hülye vagyok, vagy mi, de nem bírom interpretálni, hogy lehet valakit "szívatásból" randira invitálni :D
Ha nem vagy az átlag fiúknak megfelelő típusú, s röhögtek volna a csávó haverjai, nem rajtad, hanem rajta röhögtek volna.
Volt egy ronda, furcsa, soha meg nem szólaló lány osztálytársam, neki egyszer írt az egyik haverom poénból anonim szerelmeslevelet. Két percig röhögtünk rajta, de ennyi volt.
De az a csaj annyira buta és rusnya volt, hogy rosszabb nem lehetsz nála :D
De különböztessük meg azt, aki ronda és önbizalomhiányos, ill. azt, aki nem, de önbizalomhiányos. Lefogadom utóbbi kategóriába tartozol :) De én az előbbi típust gyarapítom. Xd
köszi :)
na azért te se legyél ennyire kritikus magaddal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!