Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez önbizalok hiánya miatt van?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Quasar07 kérdése:

Ez önbizalok hiánya miatt van?

Figyelt kérdés

Az önbizalom hiányra vall, hogy ahányszor meghív egy fiú magához, vagy randira elbizonytalanodom és arra gondolok rögtön hogy csak szivat?

mindig arra gondolok, hogy ugyan..miért pont én kellenék neki..

2015. júl. 12. 00:56
 1/7 anonim válasza:
Hány éves vagy ?
2015. júl. 12. 01:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Igen arra vall. Kinövöd vagy lesz valaki aki segít túl tenni magad rajta ne aggódj.
2015. júl. 12. 01:07
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, ez önbizalomhiány. Nálam is szokott jelentkezni.

Vagy tényleg jönni fog valaki, aki segít majd ezen, vagy valóban egy idő után elmúlik/lecsökken, de ehhez te magad is kellesz ám. Szóval néha muszáj túltenned magad a félelmeiden/aggodalmaidon és belevágnod, különben nem lesz javulás!

Hajrá, sok sikert! ;)

2015. júl. 12. 01:15
 4/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok. Beszéltem a sráccal és nagy megkönnyebbülésemre kiderült hogy nem szívatott. De úgy féltem, hogy csak a haverjaival egy jót szórakozik rajtam
2015. júl. 12. 01:42
 5/7 anonim válasza:

14/F

Én nem t'om, hogy hülye vagyok, vagy mi, de nem bírom interpretálni, hogy lehet valakit "szívatásból" randira invitálni :D

Ha nem vagy az átlag fiúknak megfelelő típusú, s röhögtek volna a csávó haverjai, nem rajtad, hanem rajta röhögtek volna.

Volt egy ronda, furcsa, soha meg nem szólaló lány osztálytársam, neki egyszer írt az egyik haverom poénból anonim szerelmeslevelet. Két percig röhögtünk rajta, de ennyi volt.

De az a csaj annyira buta és rusnya volt, hogy rosszabb nem lehetsz nála :D

De különböztessük meg azt, aki ronda és önbizalomhiányos, ill. azt, aki nem, de önbizalomhiányos. Lefogadom utóbbi kategóriába tartozol :) De én az előbbi típust gyarapítom. Xd

2015. júl. 12. 05:57
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi :)

na azért te se legyél ennyire kritikus magaddal!

2015. júl. 12. 10:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha megnyugtat nálam is ez van:(
2015. júl. 12. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!