Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Női szemmel hátha ti kiigazodtok a helyzeten. Szerintetek?
Hát te esküszöm hülye vagy! :D
Itt egy ilyen alkalom,és azon pörögsz,hogy milyen a külsőd! :D Az,hogy hihetetlen vagy,az nagyon jó értelmű! :DD
Amúgy is,ahogy elmondtad,a lány olyan,akiért mér visszautasítást kapni is megéri!
A fiúk általában próbálkoznak,olyan csajoknál is,akiknél 100%,hogy nem lesznek nyerők!! Ti meg itt tartatok,amit leírtál,és nem mersz rákérdezni?? :D
Én lány vagyok,de soha életbe nem fogom magam úgy érezni,hogy bármelyik fiúnak is jó lehessek. Sőt,én még átlag emberként is alig merek megjelenni az utcán,annyi borzasztó a megjelenésem. De azért,mert mindenkitől megkaptam,hogy ocsmány vagyok,azaz nekem van mire alapozni.
De az,hogy te nem nézel ki jól,azt csak te látod így,az is lehet,hogy egy álompasi vagy!
Amúgy a legkomolyabban mondom,szard le,hogy hogyan nézel ki,hisz a lány a belsődet egy nem mindennapi ritkaságnak tartja. :D Hívd el randizni,legyetek boldogok,de ne félj ennyire a csalódástól,főleg ne attól a csalódástól,ami nem is csalódásnak mutatja magát,csak te magyarázod bele!
#1 az a gond hogy nálam sem egy kis egyszerű pocakról beszélünk....
#2 szerencsére nem olyan hanyatfekvős, de igazad lehet van bennem félsz:(
Értem mi lehet a probléma de te azon kívül hogy lefogysz és sokkal bátrabb leszel mást nem nagyon tehetsz. Tényleg marha vagy hogy nem mered meg kérdezni, meg elhinni sem. A lány részéről azt el tudom képzelni hogy nem vagy az esete, sőt, de ettől függetlenül még beléd szerethetett hisz ez csak a belsőn múlik. A külső számít, de a szív ügyeiben sokszor nem az ember dönt. Egyszer az egyik nő ismerősömmel beszélgettünk hogy volt egy pasi az életében aki nagyon udvarolt neki de nem volt kölcsönös a vonzalom mert nagyon kövér volt a pasi. Mivel a srác nagyon hajtott csak csak lett egy két randi, aztán egyre jobban meg kedvelték egymást, végül házasság lett belőle. Mikor én meg ismertem a nőt már elvált volt, de valószínűleg nem a srác külseje volt a válás oka...
Én más vagyok. Nekem ha nagyon nem jön be valaki külsőleg nem is mennék bele a randiba, bár hál isten még nem volt ilyen udvarlóm, ritkán kezdeményeznek felém, így többnyire én választok.
A le írásod alapján ez a lány inkább a fentebb leírt kategória,
... szóval képzeld csak el, lehet valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!