Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
#kérdés-válasz kérdése:
Nem vesznek észre! Miért?
Figyelt kérdés
Viszonylag helyes srác vagyok, a lányokkal mindig kedves, sose vagyok bunkó velük, de valamiért nem nagyon vesznek észre. Általában ha közeledni próbálok hozzájuk, mindig közömbösen reagálnak hozzá. Ennek lehet az az oka hogy a baráti körömben nálam sokkal helyesebb srácok vannak, és feléjük szívesebben közelednek? És az bajt jelenthet hogy ha valaki tetszik nekem afelé nem merem meglenni az első lépéseket?2015. jún. 15. 17:22
2/8 A kérdező kommentje:
U.i.: 15/F vagyok
2015. jún. 15. 17:25
3/8 anonim válasza:
Úgy látszik mégse vagy annyira helyes
4/8 anonim válasza:
Próbáld meg jelezni, hogy nem baráti szándékkal közeledsz. Bókolj, süss el oda illő poénokat stb. :)
5/8 anonim válasza:
lehet,hogy nicns személyiséged.
légy határozott és nem lesz gond. ne bújj el a lányok elől.
6/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nem a kinézeteddel, vagy a barátságosságoddal van a baj, hanem csak nem tetszik nekik az érdeklődési köröd...
Ezek alapján, amiket leírtál, barátságosnak tűnsz, én pl.szívesen szóba elegyednék veled:D
Szóval nincs semmi baj,majd "eljön a te időd is" :)
7/8 anonim válasza:
Ugyanilyen vagyok én is...csak én még oda se merek menni hozzájuk :/
8/8 anonim válasza:
Van ez így... Vannak emberek, akik egyszerűen későnk kezdenek el "érni" egy párkapcsolthoz. Asszem én is közéjük tartozom :D Bár szerintem a 15 év még bőven nem késő.
Próbálj meg mondjuk magadra elmenni valahova, lehet, h könnyebb lesz a haverjaid nélkül csajozni ;)
14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!