Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem vesznek észre! Miért?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

#kérdés-válasz kérdése:

Nem vesznek észre! Miért?

Figyelt kérdés
Viszonylag helyes srác vagyok, a lányokkal mindig kedves, sose vagyok bunkó velük, de valamiért nem nagyon vesznek észre. Általában ha közeledni próbálok hozzájuk, mindig közömbösen reagálnak hozzá. Ennek lehet az az oka hogy a baráti körömben nálam sokkal helyesebb srácok vannak, és feléjük szívesebben közelednek? És az bajt jelenthet hogy ha valaki tetszik nekem afelé nem merem meglenni az első lépéseket?

2015. jún. 15. 17:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2015. jún. 15. 17:25
 2/8 A kérdező kommentje:
U.i.: 15/F vagyok
2015. jún. 15. 17:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy látszik mégse vagy annyira helyes
2015. jún. 15. 17:27
 4/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg jelezni, hogy nem baráti szándékkal közeledsz. Bókolj, süss el oda illő poénokat stb. :)
2015. jún. 15. 17:28
 5/8 anonim ***** válasza:

lehet,hogy nicns személyiséged.

légy határozott és nem lesz gond. ne bújj el a lányok elől.

2015. jún. 15. 17:28
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy nem a kinézeteddel, vagy a barátságosságoddal van a baj, hanem csak nem tetszik nekik az érdeklődési köröd...

Ezek alapján, amiket leírtál, barátságosnak tűnsz, én pl.szívesen szóba elegyednék veled:D

Szóval nincs semmi baj,majd "eljön a te időd is" :)

2015. jún. 15. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen vagyok én is...csak én még oda se merek menni hozzájuk :/
2015. jún. 15. 19:18
 8/8 anonim ***** válasza:

Van ez így... Vannak emberek, akik egyszerűen későnk kezdenek el "érni" egy párkapcsolthoz. Asszem én is közéjük tartozom :D Bár szerintem a 15 év még bőven nem késő.

Próbálj meg mondjuk magadra elmenni valahova, lehet, h könnyebb lesz a haverjaid nélkül csajozni ;)

14/l

2015. jún. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!