Mért van az hogy a fiúk akik idősebbek tőlem akár egy évvel is, lenéznek, kislánynak tartanak, vagy észre sem vesznek? 16/l
Figyelt kérdés
Egyébként meg vannak velem egyidősek meg udvarolnak nekem, csak az olyan "érettebb" pasik észre sem vesznek, sőt sokszor csúnyán beszólnak, sértegetnek mintha valami kutya lennék, ilyenkor már már sírásra áll a szemem de vissza fogom az érzést és nem figyelek rájuk, azaz úgy teszek mintha nem :/2015. márc. 10. 23:09
1/20 anonim válasza:
lehet a viselkedésed, esetleg a külsöd.
Én is 19 vagyok de mindig 16-17nek néznek.
3/20 anonim válasza:
utolsó,ment a zöld :Dd
amúgy azért, amiért te is kisfiúnak nézed a nálad 1-2 évvel fiatalabbakat :) majd kialakul
4/20 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy viselkedek mint más...
A külsőre meg többnek nézek ki.
2015. márc. 10. 23:14
5/20 anonim válasza:
A kulsore dolgot prezentalnad?
6/20 anonim válasza:
Sajnálom:/ Én 20 vagyok, de nem tekintem a 16 éveseket kislányak. Sőt,ha olyan lenne, biztos ismerkednék is veled:)
7/20 anonim válasza:
Az egyetlen ok a személyiséged lehet. Talán nagyon gyerekes és hisztis vagy.
8/20 A kérdező kommentje:
Na jó szerintem nem nézek ki többnek, de rajtam kívül mindenki ( barátok) azt mondta hogy többnek nézek ki (mármint érettebbnek)
2015. márc. 10. 23:21
10/20 anonim válasza:
Eleg 80-as evek a frizura igy lazan 30-35 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!