Egy 20 éves lányt miért nem vesznek komolyan az
idősebbek?
Figyelt kérdés
Akár párkapcsolat, akár simán csak ismerkedés céljából, miért bélyegzik meg az ennyi idős lányokat? Biztos ostoba, naiv, éretlen, butácska, stb.(de szexre azért jó, persze) Ennyire nehéz kinézni belőlünk, hogy igenis el tudnánk beszélgetni az idősebbekkel, akár komolyabb dolgokról is? Hogy van véleményünk, és hogy lehetünk olyan szinten mint ők? A tapasztalat az, hogy ha már látják az idősebb pasik, hogy a lány fiatal és csinos, ad magára, tehát igényesebb, akkor már biztos buta és csak dugásra jó.
Ez ugyanolyan általánosítás, mint amit épp kifogásolsz. Feltűnt e? ;)
2015. jan. 4. 17:25
3/13 anonim válasza:
Abszolút komolyan vehetőek. Persze csak akkor, ha látom ennek valami jelét. Ez a jel, meg nem korfüggő!
22/F
2015. jan. 4. 17:26
4/13 anonim válasza:
Komolyan veszem ha komolyan vehető.
2015. jan. 4. 17:31
5/13 anonim válasza:
Én sokkal jobban eltudok beszélgetni a 20-as korosztállyal. 30/f
Igaz fiatalabbnak is látszom.
2015. jan. 4. 17:33
6/13 anonim válasza:
Ha azt látni rajta, hogy komolyan vehető akkor komolyan is veszi az ember :)
De sok ember általánosít ahogy te is, hogy ez a korosztály tuti csak bulizik vásárol öltözködik jajj de cuki de édi meg féjszbuk sz**arságok tömkelege köbö ezt gondolja az ember.
2015. jan. 4. 17:33
7/13 anonim válasza:
Ha a kacsa nem tud úszni, nem biztos, hogy a víz a hülye. Én is 20 éves vagyok, de viselkedem annyira felnőttként és éretten, hogy nem bánnak úgy velem, ahogy azt te tapasztalod. A szüleim 40-50 éves barátai mind felnőttként kezelnek, ahogyan az egyetemi tanáraim, és idősebb csoporttársaim, sőt a munkahelyemen majdnem mindenki 30 felett van, mégsem néz le senki, mindenki komolyan vesz.
Valószínűleg a te viselkedéseddel van a probléma. Bizonyára egész nap csak a külsőddel vagy elfoglalva, és kifejezetten hajtasz az idősebb pasikra. Így nem csoda, hogy nem vagy nekik szimpatikus hosszú távon, csak dugásra.
2015. jan. 4. 17:36
8/13 A kérdező kommentje:
6osnak: Aha akkor ezekszerint nem tűnök értelmesnek... Pedig közel sem vagyok az a kategória akit leírtál. Szóval nem tudom mi lehet a gond.
2015. jan. 4. 17:38
9/13 anonim válasza:
Az csak egy példa volt babám.
Nincs erre konkrét válasz, a viselkedésén és abból ahogy megszólal az illető már lehet tudni, hogy mennyire veheti komolyan az ember.
És megint más , hogy kinek mi a komoly.
2015. jan. 4. 17:41
10/13 anonim válasza:
Most mondjam azt, hogy szinte minden reális gondolkodású 35 feletti férfi tudja azt, hogy ha 20 év körüli csaj őt választja az azért van, mert a csaj tőle anyagi biztonságot is vár. Ezzel nincs semmi gond, szeretjük az ilyen csajokat, mert jellemzően gondoskodásért cserébe jó természetűek, elégedettek szoktak lenni. Viszont ehhez a státuszhoz nem illik az önálló vélemény folyamatos hangoztatása, szellemi egyenrangúságot feltételező komolyabb eszmecsere kezdeményezése. Lehet egy úrnál műveltebb a szolgája, de a szolgának akkor sem szabad szellemi főlényét csillogtatnia az úr előtt, ha magának jót akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!