Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy 20 éves lányt miért nem...

Egy 20 éves lányt miért nem vesznek komolyan az idősebbek?

Figyelt kérdés
Akár párkapcsolat, akár simán csak ismerkedés céljából, miért bélyegzik meg az ennyi idős lányokat? Biztos ostoba, naiv, éretlen, butácska, stb.(de szexre azért jó, persze) Ennyire nehéz kinézni belőlünk, hogy igenis el tudnánk beszélgetni az idősebbekkel, akár komolyabb dolgokról is? Hogy van véleményünk, és hogy lehetünk olyan szinten mint ők? A tapasztalat az, hogy ha már látják az idősebb pasik, hogy a lány fiatal és csinos, ad magára, tehát igényesebb, akkor már biztos buta és csak dugásra jó.
2015. jan. 4. 17:24
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem általánosítottam, csupán leírtam az eddigi tapasztalataimat. 10esnek annyit, hogy amelyik lány belemegy egy olyan kapcsolatba amit megneveztél, ami ezesetben anyagi biztonságért szex, az a lány annyit is ér, és nyílván nem fog veled komolyabb eszmei vitákba bonyolódni. Ő egy kellék lesz. De ha azt mondom, hogy van olyan lány, akinek nem a pénz kell, akinek a másik személyisége tetszik, és nem az, hogy mennyi pénze van, megkockáztatom, hogy el se tudnád képzelni, mert van egy kialakult kép a fejedben az ilyen idős lányokról, és eszedben sincs máshogy vélekedni róluk. 7esnek pedig annyit, hogy örülök, hogy komolyan vesznek és hagynak érvényesülni, de engem még mindig nem ismersz, nincs jogod így megitélni.
2015. jan. 4. 17:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Mennyire hangzana megmosolyogtatónak, ha ugyan ezt a kérdést olvasnád itt a gyakorikérdéseken, csak 20 helyett 14 lenne odaírva?

Nah... valamilyen formában ez is ugyan az. Amúgy akadnak olyanok is, amelyikeket komolyan is lehet venni és stb.

2015. jan. 4. 18:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor hajrá bármikor becsaphat a villám.
2015. jan. 4. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!