Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves nő vagyok, de még mindig tininek néznek, túl fiatalos a külsőm, nem tehetek róla, de már kezd zavarni, hogy akár nálam 10 évvel fiatalabb fiúk is kikezdenek, komolyan bejönnek az idősebbek nők a fiatal fiúknak?
Én pasi vagyok,és most leszek a héten 24.
És mindenki 30 vagy annál is többnek néz...
Már 14 évesen se kértek személyit sehol semmihez,akkor volt előnye,de mára már nem lényeges.Még így se,hogy nincs most senkim.Mert nekem érett nő kéne,nem középiskolás,vagy akármilyen... Ez ellen sokat nem tudsz te se tenni,meg én se.
Nemtől független tanács:
Ha zavar, hogy fiatalabbnak néznek, túl fiataloknak tetszel, akkor ismerkedj olyan helyen, ahol a KOROD a belépő!
Azaz olyan helyen, ahol a fiatalabbak nincsenek jelen, vagy azért mert nem az ő vadászterepük, vagy mert nem is engedik be őket.
-idősebbeknek szánt szórakozóhely; színvonalasabb kávézó...stb; egyetemi könyvtár...
Vagy olyan helyen, ahol eleve tisztában vannak a koroddal.
-egyetem, tanfolyam, munkahely...
Engem is fiatalabbnak néznek. 28 létemre még mindig rendszeresen elkérik a személyimet, de ismerkedésnél még nem okozott gondot. Korábban sem.
Az összes barátommal/pasimmal/párommal olyan helyen ismerkedtem meg, ahol egyértelmű volt, hogy "nem lehetek fiatalabb, mint X... akármennyinek is tűnök" vagy olyan helyen, ahol nagyon hamar kiderült a pontos korom.
Hát, ezzel önmagában nincs is gond, én is bepróbálkozom idősebb csajoknál. Egyrészt bejönnek ja, sokszor szexisebbek és jobb a kisugárzásuk mint a fiatal kis egymást másoló csitriknek. De tudom h sok értelme nincs, de amikor az esély kb 0 akkor lenyugszik az ember és így még bármi összejöhet :)
Amúgy meg örülj neki! Miért zavar? Nem tudom, milyen kapcsolatokban gondolkodsz, de egy 20 éves fiú már simán hozza azt amit egy 28 éves, sőt, igaz max szex terén :D
Am. meg ha öregebbnek akarsz kinézni, öltözködj elegánsan, erősebb smink, hordj magassarkút, ilyesmi jut eszembe...
Felejtsd el az erősebb sminket, a természetes szépségért
rajonganak a 30 év körüliek :)
Kiváncsi lennék rá, hogy mennyire tudsz elbújni az avatott
szemek előtt, úgyértve a korod mennyire nem látszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!