Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, ti nem érzitek azt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti nem érzitek azt, hogy valami baj van a mai fiatal, főleg tini csajokkal, hogy valami kezd kiveszni belőlük?

Figyelt kérdés
Én valahogy furán érzek a mai csajok iránt, mintha hiányozna belőleük az, amitől számomra értékes és szerethető egy lány igazán, ritka kivételtől eltekintve, a legtöbb lányban nincs semmi, ami megfogna, ha nem nézzük azt, hogy szexuálisan vonzó, mert szép és jó alakja van. Nekem az kevés, ha egy lány vonzó és szép, főleg úgy, hogy kb. minden lány bejön külsőre, aki nincs elhízva igénytelenül, mert nekem sokkal fontosabbak a belső értékek, amit keresek azt viszont eddig csak egy kevés lányban találtam meg és már a sok csalódás miatt sem igazán szeretek kezdeményezni lányoknál, mert 10-ből 9 nagy eséllyel irtó bunkó és beképzelt jellemre külsőtől függetlenül is sokszor tapasztalom ezt manapság.
2013. ápr. 8. 16:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

de ha nem tudod, mi 'hiányzik', hogy pótoljuk?

ha azt mondod, ez így nem jó, nem fogja senki tudni, hogy akkor most mi a jó... :/

2013. ápr. 8. 16:49
 2/12 anonim ***** válasza:
Hát szerintem igazad van abban, hogy nagyon sokak nagyképűek és bunkók. Értékelni való, hogy nem a külső számodra a legfontosabb. :)
2013. ápr. 8. 16:53
 3/12 anonim ***** válasza:
én tudom hogy mi hiányzik belőlük, annyi s*ggnyalást kapnak a sok baromtól hogy meghízik az egójuk, ebből következőleg rohadtul felületesek lesznek, kb olyan a lelki világuk mint egy tv álltal létrehozott robotnak
2013. ápr. 8. 16:55
 4/12 anonim ***** válasza:

nem is ismertek akkor annyi csajt!

szerintem 10-böl legalább 3-4 normális csaj van, de mindig csak a maradék 6-ot kell néznetek... pedig nem csak olyanok vannak!

:(

2013. ápr. 8. 17:03
 5/12 anonim ***** válasza:
Te melyikbe tartozol 4-es? :D
2013. ápr. 8. 17:48
 6/12 anonim ***** válasza:

én ezt nem tudhatom :$

#4 voltam :D

2013. ápr. 8. 17:53
 7/12 anonim ***** válasza:
valószínűleg nem a maradék 6-ba:DD
2013. ápr. 8. 18:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Remélem,hogy nem a 6-ban vagy benne XD
2013. ápr. 8. 18:25
 9/12 anonim ***** válasza:
énis :D
2013. ápr. 8. 18:31
 10/12 anonim ***** válasza:

jah általában elég szutykok, csak a testük jó :D de hát ez van

ezért nézek néha moe animéket, ott ki tom élni magam a cukiságokon

f19

2013. ápr. 8. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!