Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy 14-17 év körüli csajt vajon kevésbé zavarna, hogy nem vagyok fiatal felnőtt srácként egy férfias nagy darab tag, hanem ilyne kisfiús típus vagyok inkább vagy miféle csajoknak jönne be a fajtám?
Hány éves vagy? :)) és kb mennyinek nézel ki..
:D:D
Amiket leírsz, azok szerint akkor te már mentél oda csajokhoz, hablabla. Szóval akkor csak másképp ismerkedj, alap már megvan. Meg kezdj el edzeni. Úgyis jön a tavasz (bár igazából valószínűleg rögtön átugrik a nyárba). Lehet hogy genetika, de azért izmosodni tudsz valamit.
És tádám, egyébként meg hagyd már ezt a 14-17 éves dolgot főleg a 14 része 23 évesen. A 17 és -> az oké. Szóval ezt felejtsd el, itt is már annyiszor említed, hogy egy paranoiásabb emberke, simán pedofilnak de legalábbis betegnek nézne. Itt elkezded irkálni "áááh olyan gáz, én nem akarok ezért bűnhődni, miééért??! miért csak nekik jövők be. Hát de én nem tehetek róla, nem én akartam, ők akarták" na kb ezt venné le. Akkor már miért ne 13 éves? Most 1 év ide-oda pff, neki még még jobban bejönnek a kisfiúk.
És egyébként meg ez tényleg hülyeség, amit itt irkálsz. Hagyd már a francba ezt 23 évesen bakker. Mert akkor nem csak kinézetre de mentálisan is visszamehetsz akár 14-17 évesre. ÉS igen tényleg nem jó, ráhibáztál! Mellesleg, te láttál már 18 éves lányokat? Hát nem tudom egy részük lehet kopasz edzőteremben felnőtt emberekkel jár, de vannak azért ott bőven 50 kilós kis srácok is.
Végül egyik srác a munkahelyemen, kb lehet max 55-60? kiló. 24 éves. És van barátnője, ez így önmagában nem elég ehhez. És szerintem neked a viselkedéseddel van probléma, mert valószínűleg az is ugyan olyan kisfiús mint ahogy itt írsz, kis mimóza, aranyos, juuj de cuki:3... 23 évesen más kép kell hozzáállni. Mondom kezdj el edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!