Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jóképű-helyes-magas-testes-férfias fiúk, férfiak! Ti nektek tényleg könnyen megy a csajozás, a csajok nem szoktak lekoptatni titeket, ha leszólítjátok őket mondjuk a városban bárhol?
Figyelt kérdés
Én kisfiús adottságokkal rendelkező fiúként csak a lekoptatások kapom és érdekelne, hogy a nagy férfias vonásokkal valóban könnyű-e csajozni, vagyis tényleg ennyire sokat számítana-e a külső. Ha már nekem esélyem sincs a nőknél, akkor ne pedozzon le engem senki, amiért csak kislányoknál fogok ezután próbálkozni, mivel más esélyt sem ad nekem a kisfiús adottságaim miatt, sőt volt már olyan huszonéves lány, aki le is csicskázott, mert ő neki nem kell kisfiú, csak férfi.2013. márc. 3. 21:51
1/9 anonim válasza:
Ezt ma még hányszor kérdezed meg?:D
2/9 anonim válasza:
Én magas helyes izmos vagyok, de nagyon meg tudlak érteni. A csajok jó részének bejövök, de van egy kettő akinek nem, mert mindenkinek más az esete. Na azok a lányok elég flegmán elküldtek, mintha egy senki lennék. Persze azért jól leordítottam a fejüket, na az viszont jól esett.
3/9 anonim válasza:
Énrám a magas-testes-viszonylag férfias passzol.
Természetesen utasítottak már el:)
4/9 anonim válasza:
Totál átlag vagyok mindenből, egyáltalán nem könnyű a csajozás, még így sem. Sőt, ez a legrosszabb állapot.
5/9 anonim válasza:
Mindenkit lekoptatnak.Ez van.El kell fogadni és tovább állni,nem picsogni,mint egy fürdős kurv@.
6/9 anonim válasza:
Én magas (188cm) vagyok, jóképű, jó a testalkatom is. Az én esetemben az a helyzet hogy vagy a lányok kezdenek ki velem, vagy nagyon adja magát a dolog (úgy viselkedik, néz, mosolyog). De van olyan haverom aki alacsony, sovány és mégis van csaja. tehát a személyiség legalább olyan fontos mint a jó megjelenés.
7/9 anonim válasza:
Én nőként természetesen előbb figyelek fel egy jó kiállású, szép, arányos testű magas pasira, de ha kinyitja a száját és kiderül, hogy kőbuta vagy bunkó, azonnal lekoptatom, nézhet ki bármilyen jól is.
8/9 fospuska válasza:
könnyebb,de nem fenékig tejföl és véletlen sem csak trallala. ugyanúgy megvannak a csalódásaink nekünk is. az igaz, hogy nagyobb a választék,de ezt ne úgy képzeld el,hogy tömött sorokban állnak a jó csajok,csak hogy odaférhessenek...
9/9 anonim válasza:
Én 180 magas vagyok 80 kiló és még sincs barátnőm.Szóval nem feltétlenül kell alacsonynak lenned,elég,hogy ha csak olyan helyen kell lenned,ahol nő szökőévenként egyszer fordul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!