Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komolyan ennyi pénze van az...

Komolyan ennyi pénze van az embereknek?!

Figyelt kérdés

Itt vagyunk szilveszter előtt és karácsony után...mégis minden áldott nap mennek az emberek bulizni...egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miből finanszírozzák ezt?! A munkámból kifolyólag pontosan tisztában vagyok azzal, hogy Budapesten hol vannak bulik, mennyien vannak ott...

A karácsony előtti hétvégén dugig volt minden kocsma, és diszkó, hétfőn úgyszintén, kedden lazább volt, szenteste nyugalom volt a városban, de 25-től ismét tumultus van mindenhol...

Ha budapesti viszonylatban nézzük egy ilyen este nagyjából 5000-től felfelé indul. (belépő,italok,esetleg cigi, taxi)

És ez egy nagyon alap összeg...

És még panaszkodnak az emberek, hogy nincs pénzük...aha persze...

2014. dec. 28. 03:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Na és mi közöd hozzá, hogy mire költjük mi egyszerű halandók a kemény munkával megszerzett forintjainkat?
2014. dec. 28. 03:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Téged ez a dolog foglalkoztat hajnali 3:33kor??
2014. dec. 28. 03:39
 3/11 A kérdező kommentje:
Igen, mert nekem kell a lerészegedett emberekkel beszélgetnem, és azért foglalkoztat most, mert most is dolgozom...és kezdek besokallni attól, hogy napok óta mindenki takony részeg...:S
2014. dec. 28. 03:46
 4/11 anonim ***** válasza:
Mit dolgozol te?
2014. dec. 28. 03:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Boncmester.
2014. dec. 28. 03:51
 6/11 A kérdező kommentje:
Egy taxi cégnél vagyok diszpécser.
2014. dec. 28. 03:59
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát igen.. Sokan részegek ilyenkor.. Megy a buli..

És van akinek van erre..

2014. dec. 28. 04:04
 8/11 anonim ***** válasza:
egész évben erre gyűjtenek :3
2014. dec. 28. 04:33
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy azt a pénzt amit megszereztek hogy költik el?
2014. dec. 28. 08:24
 10/11 anonim ***** válasza:
De basszus,nem pont ugyanazok az emberek mennek 4 napon át bulizni folyamatosan...Lehet mindenki elmegy egyszer,csak más-más napon. Ennyi meg miért ne férhetne bele így ünnepek alatt?
2014. dec. 28. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!