Komolyan ennyi pénze van az embereknek?!
Figyelt kérdés
Itt vagyunk szilveszter előtt és karácsony után...mégis minden áldott nap mennek az emberek bulizni...egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miből finanszírozzák ezt?! A munkámból kifolyólag pontosan tisztában vagyok azzal, hogy Budapesten hol vannak bulik, mennyien vannak ott...
A karácsony előtti hétvégén dugig volt minden kocsma, és diszkó, hétfőn úgyszintén, kedden lazább volt, szenteste nyugalom volt a városban, de 25-től ismét tumultus van mindenhol...
Ha budapesti viszonylatban nézzük egy ilyen este nagyjából 5000-től felfelé indul. (belépő,italok,esetleg cigi, taxi)
És ez egy nagyon alap összeg...
És még panaszkodnak az emberek, hogy nincs pénzük...aha persze...
2014. dec. 28. 03:33
1/11 anonim válasza:
Na és mi közöd hozzá, hogy mire költjük mi egyszerű halandók a kemény munkával megszerzett forintjainkat?
2/11 anonim válasza:
Téged ez a dolog foglalkoztat hajnali 3:33kor??
3/11 A kérdező kommentje:
Igen, mert nekem kell a lerészegedett emberekkel beszélgetnem, és azért foglalkoztat most, mert most is dolgozom...és kezdek besokallni attól, hogy napok óta mindenki takony részeg...:S
2014. dec. 28. 03:46
6/11 A kérdező kommentje:
Egy taxi cégnél vagyok diszpécser.
2014. dec. 28. 03:59
7/11 anonim válasza:
Hát igen.. Sokan részegek ilyenkor.. Megy a buli..
És van akinek van erre..
9/11 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy azt a pénzt amit megszereztek hogy költik el?
10/11 anonim válasza:
De basszus,nem pont ugyanazok az emberek mennek 4 napon át bulizni folyamatosan...Lehet mindenki elmegy egyszer,csak más-más napon. Ennyi meg miért ne férhetne bele így ünnepek alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!