De most komolyan! Az embereknek mi baja az emósokkal? Én nem vagyok az, csak a legjobb barátnőm és mindig kinevetik az utcán ismeretlenek, mismerősök és ezért alig van barátja is! Mi baj az emókkal!?
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 09:17
1/5 anonim válasza:
Rossz a kisugárzásuk. Az emósokról az hír terjeng h ilyen magányosak, a világ fájdalmát hordozzák magukon, negatívak ( ezért is vágdossák magukat stb) mindig bajuk van és őket senki sem szereti bla bla bla,... ezért sok ember nem közelít hozzájuk, mert van egy rossz hangulatuk, negatív kisugárzásuk.
2/5 A kérdező kommentje:
Hat abban van valami, de nem vágdossák magukat, és nem is mindig olyan depisek XDD
2014. aug. 31. 12:46
3/5 anonim válasza:
Úgy vettem észre, az emberek nem toleránsak a lelki problémákkal szemben. Az emósoknak pedig köztudottan vannak, vagdossák is magukat, "rájuk van írva", hogy valami nincs rendben, ezért viselkednek előítéletesen velük.
4/5 lecsaPUNK válasza:
Az emosokkal egy baj van vagyis kettő! Elzárkoznak a saját fájdalommal teli világukba én nekem ez valahogy nem menne mert ha valami fájdalom ér én elmegyek egy koncertre inkább és szarrá pogózom az agyam de nem vágom az erem a másik meg az hogy a smink használat az a nök és lányok dolga! Am azért vagyok velük elöitélettel mert ök is lenéznek mert pank vagyok de nem drogozom az meg a másik hogy ne drogos pank g......n le a buszon! Ennyi a veleményem
5/5 A kérdező kommentje:
Hallod ebben teljesen igazad van :O!!!
Köszi a válaszokat!
2014. szept. 17. 09:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!