Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az, hogy nálam...

Miért van az, hogy nálam idősebbek szerint szép arcom van, jóképű vagyok, a korosztályomtól pedig csak az oltást kapom?

Figyelt kérdés
30+ -os nők szerint jóképű vagyok, és mint pasi, jól nézek ki és összevetve külsőm-belsőm nem értik, hogy miért nincs bnőm. A korosztályomban lévő lányok viszont Max barátként tekintenek rám, pedig sokukkal jó a kapcsolatom. Az öngyilkosság is nem egyszer megfordult a fejemben mert mindig csak a hideget kapom, egyből oltanak, nem mondja senki hogy "bocs, csak barátként tekintek rád" vagy valami. Ez nyafogásnak tűnik és szánalmasnak, tudom, az is, de már nagyon el vagyok keseredve. Ennyire ocsmány nem lehetek. Valami ötleted van, miért maradjak élve?
2015. márc. 4. 19:31
 1/2 anonim ***** válasza:
szexelgess 30as nőkkel, majd szépen beérsz és akkor jöhetnek a 20éves lányok.
2015. márc. 4. 19:35
 2/2 anonim válasza:

Fel a fejjel! Nem csak a lanyok vannak az eletben. Ne miattuk elj, hanem csakis magad miatt. Engem is sokszor leszoltak mar, igaz, hogy ma mar vannak nagyon jo baratnoim es kivul-belul megvaltoztam, de van hogy beszolnak. Sokszor csaptak mar be, sok srac vagott at. (elmentem randira, jol vegzodott, beszelgettunk utana is, mondta a srac h jo lenne ha osszejonnenk es egyszercsak lattam h kapcsolatban van mas lannyal, nekem meg nem mondott semmit h bocsi nem fig menni ez van). Ez csak egy pelda volt. De en ez utan mondtam az h nem erdekel nem fogok sirni utana, mert nem eri meg. Inkabb megprobalom rendbehozni az eletem, tobbet vagyok a barataimmal, haverjaimmal, megcsinalom jol az erettsegit, es ha torik ha szakad engem igenis felvesznek egy jo fosulira. Elkezdtem tobbet mozogni, jobb lett a kozerzetem es nem vagyok olyan faradt sokszor.

Keress magadnak valami jo elfoglaltsagot, egy hobbit amit nagyon szeretsz es csinald azt tiszta szivvel (nekem ilyen a tanc).

Es ne keseregj, mindig lehet jobb ;) :)

2015. márc. 4. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!