Miért van az, hogy nálam idősebbek szerint szép arcom van, jóképű vagyok, a korosztályomtól pedig csak az oltást kapom?
Fel a fejjel! Nem csak a lanyok vannak az eletben. Ne miattuk elj, hanem csakis magad miatt. Engem is sokszor leszoltak mar, igaz, hogy ma mar vannak nagyon jo baratnoim es kivul-belul megvaltoztam, de van hogy beszolnak. Sokszor csaptak mar be, sok srac vagott at. (elmentem randira, jol vegzodott, beszelgettunk utana is, mondta a srac h jo lenne ha osszejonnenk es egyszercsak lattam h kapcsolatban van mas lannyal, nekem meg nem mondott semmit h bocsi nem fig menni ez van). Ez csak egy pelda volt. De en ez utan mondtam az h nem erdekel nem fogok sirni utana, mert nem eri meg. Inkabb megprobalom rendbehozni az eletem, tobbet vagyok a barataimmal, haverjaimmal, megcsinalom jol az erettsegit, es ha torik ha szakad engem igenis felvesznek egy jo fosulira. Elkezdtem tobbet mozogni, jobb lett a kozerzetem es nem vagyok olyan faradt sokszor.
Keress magadnak valami jo elfoglaltsagot, egy hobbit amit nagyon szeretsz es csinald azt tiszta szivvel (nekem ilyen a tanc).
Es ne keseregj, mindig lehet jobb ;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!