Szép lányok, járnátok egy olyan fiúval (velem), aki nem jóképű, de jó fej és néha vicces?
Figyelt kérdés
2014. nov. 4. 23:30
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok szép, de ha az lennék, akkor járnék.
3/7 anonim válasza:
mért szépet keresel ha te sem vagy az? lehet egy csúnyább még járna is veled
4/7 anonim válasza:
dehogy jarnak ha nem nezel ki jol esejed nincs kesobb a vagyonal tudod kompenzalni addig szopo ezvan.
5/7 A kérdező kommentje:
Hol van az megírva, hogy szép lány csak helyes sráccal járhat? Látni "vegyes" párokat!
2014. nov. 4. 23:37
6/7 anonim válasza:
az elet konyvebe van megirva vegyes parok persze te azt latod hogy jarnak de a csavo vagy kogazdag vagy a csaj csak full kihasznaja a csavot es ahogy jon egy jol kinezo le is tagadja h ismeri kb.
7/7 anonim válasza:
Nem tudhatom te milyen vagy, de elmesélem amit tapasztaltam. Jelenlegi baratomat 2 hónapja ismertem már, mikor elkezdte csapni a szelet. 2 hónapig egy szamomra semleges srac volt, egyaltalan nem lattam helyesnek, meg talan kicsit bekepzeltnek is tűnt... Aztán elkezdtünk beszélgetni, megismertük egymást, es ugyan nem régóta vagyunk egyutt, megis mikor ranezek a vilag legtökéletesebb ferfijat latom. Imádom minden négyzetcentiméteret, imádom a mosolyát, a szemeit, az orrát, a szajat, a nyakat, a hajat, es a teste összes reszecskejet. Mikor eloszor láttam nem,gondoltam volna, hogy valaha igy fogok ra gondolni...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!