Lányok, valamelyikőtök ismerkedne egy okos, kiegyensúlyozott, vicces, de nem jóképű fiúval?
Tegnap a Borsban azt írta egy nő, hogy "A 32 éves 3 diplomás értelmes vicces de ronda fiamnak barátnőt keresek" szó szerint,
Lehet h anyukád volt?
8-as: Nemrég töltöttem be a 14. életévemet és teljes mértékben nőből vagyok. Tele van a hócipőm azzal, hogy a férfiak úgy gondolják, hogy valamennyi nő számára a külső meg az ismeretségi kör a mérvadó, hogy az intelligencia, a műveltség, az illedelmesség, a becsületesség nem is számít. Miért van az, hogy a legtöbb férfi a rendkívül csinos külsejű nőt keresi? Az ilyen egyedek a legtöbb esetben belül teljesen üresek, ezt mindenki tudja. Az értelmiségi nőket rendkívül nehéz megtalálni, mivel nem kelletik maguk mindenfelé, nem járnak szórakozni, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem is léteznek!
Számomra például igenis fontos egy férfi intelligenciaszintje, humora, modora. Azt nem mondom, hogy a külső a legkevésbé sem számít, viszont egyáltalán nem meghatározó.
Kérdező: Nem kell elkenődnöd, akad, aki ismerkedne veled. :)
"Az értelmiségi nőket rendkívül nehéz megtalálni, mivel nem kelletik maguk mindenfelé, nem járnak szórakozni, viszont ez nem azt jelenti, hogy nem is léteznek!"
Egy árva szóval nem mondtam, hogy értelmiségi nő kellene. Értelmiségi nőkkel vagyok körülvéve, finoman fogalmazva van tele a himbilimbim a a hatalmas egójukkal, azzal, hogy nem őszinték, nem ismerik be ha hibáznak, még teljesen empatikus környezetben sem, arról nem is beszélve, hogy egy értelmiségi nő lehet sokkal felszínesebb mint a virágáruslány a sarki boltban.
Arról nem is beszélve, hogy én sem vagyok nagy partiállat de járok szórakozni. Elmegyek moziba, sportolok, néha egy színvonalasabb koncertre is eljutok, járok strandra, kirándulni...
És végül annyira vagy te nő, mint én vénember, semennyire. Lehet, hogy egy év múlva pont te fogsz összejönni a legnagyobb bunkóval, mert ó veled kivételesen kedves, amíg meg nem fektet, vagy rád nem un.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!