Lányok, valamelyikőtök ismerkedne egy okos, kiegyensúlyozott, vicces, de nem jóképű fiúval?
„Orvos szeretnék lenni és ez már 4 éve változatlan, el is kezdtem a tudatos felkészülést,”
Akkor pár tanács. Emelt biosz és emelt kémia érettségi fog kelleni, lehet fizika is, a kémia helyett, de a kémia hasznosabb. Ezeken kívül legyen minimum egy középfokú ANGOL nyelvvizsgád, de inkább felsőfokú.
És orvosihoz segg kell nem IQ sajnos.
Megjegyzem, azt ugye vágod, hogy amit az előző hozzászólásaimban leírtam, főleg az értelmiségi nőkről, az pont a medikákra vonatkozott? Láttam én nőt pár év alatt, tüneményes hölgyből igazi egoista libává válni az orvosin, akinek köszönni is nehezére esik. Persze van pár normális lány is, általában ezer éve kapcsolatban. De ahogy közeledünk az egyetem végéhez egyre rosszabb lesz a dolog, a drága medikákból úgy veszik ki a szerénység és a szakma iránti alázat, hogy most alig tudok olyan hölgyet mondani akivel, majd szívesen dolgoznék együtt, az urak közül viszont számos kiváló és emberileg szerény ismerősöm van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!