Miért mindig az idősebbek találnak meg?
Állandóan csak az idősebbek találnak meg, Szerintem a koromhoz átlagosan szép vagyok, fotózásra is kértek már fel, 174cm magas, hosszú haj zöld szemek..blabla.. a belsőmmel sincs semmi baj, nem gázolok át mások lelkén, vannak barátaim, lovakkal és kutyákkal töltöm a szabadidőm. Jól tanulok, sokat olvasok, nem dohányzom, nem élek káros szerekkel. De eljárok bulikba is, sok barátom van, és tudok laza lenni, hülyéskedni. Minden barátom/nőm párkapcsolatban él. De én nem, és nem azért mert nem találnék. Mert igen is van udvarlóm, de nem találom az összhangot. 17 éves vagyok, nem maradtam le semmiről. De, akkor is ha elmegyünk valahova, a barátnőimhez velünk egyidősek mennek oda, hozzám meg 30-as 40-es pasik. Egyszerűen nem értem, hol a hiba, mit csinálok rosszul. Azt mondják, többnek is nézek ki kicsit, meg eléggé érett típus vagyok. De akkor sem értem.
Írjatok, segítsetek! Minden jöhet, köszi előre is!:)
Talán érettebbnek tűnsz.
Sajnos én is idősebb vagyok 3 évvel :/
Nem tudom, de én örülnék egy érett fiatal lánynak. :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!