Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A fiúk tényleg ilyen felszínes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk tényleg ilyen felszínesek? Mi a baj veletek?

Figyelt kérdés
17 éves életvidám lány vagyok, nyitott állandóan mosolygó és elfogadó. Tudom a hibáimat, tisztában vagyok magammal. Kissé fiús vagyok, nem szeretem a nyálas dolgokat, állandó optimista, szeretek új dolgokat kipróbálni, és szeretem a tartalmas beszélgetéseket. Ja, és nem vagyok egy nádszál. Igen, molett vagyok. Csak azt nem értem, hogy miért van az, hogyha mondjuk valami fórumon vagy játéknál (hajlamos vagyok leülni néha játszani) elkezdek beszélgetni egy sráccal, 1-2 órát beszélgetünk úgy tűnik minden rendben, szimpatikusak vagyunk egymásnak, de amint megtudja hogy nem vagyok vékony egyszerűen eltűnik. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy az én hibám az egész, azoknak csak azt üzenem, hogy figyelek arra amit eszek, másfél évig állandó sport mellett is alig fogytam valamit, genetikailag hajlamos vagyok. Szóval annyi a kérdésem röviden: Fiúk, ha egy lánnyal jól eltudtok beszélgetni, szimpik vagytok egymásnak miért zavar titeket, ha nem vékony?

2015. júl. 8. 20:40
1 2
 11/13 anonim válasza:

Mint előttem is írták, az elhízásra igenis lehet genetikai hajlam, és akkor az ember nem tehet róla és szinte biztosan el fog hízni. Ez ellen nem sokat lehet tehet, hiszen az nem megoldás, hogy csak azért mert egyes deviáns elmék képtelen elfogadni, hogy ő egy kicsit (vagy esetleg nem kicsit) kövérebb, ezért ne egyen semmi édességet, és napi 5 órát sportoljon. Ráadásul erre valószínűleg ideje és kedve sincs az embernek. Ez olyan mintha azt várnám el valakitől, hogy annyit feküdjön a napon, hogy a hófehér bőre kreollá vagy még sötétebbé váljon. Dehát végülis, ha az egész életét erre áldozza fel, akkor van rá esély, hogy esetleg összejön...

Ja és kedves 8-as.

"ha sportolok és megtudom tartani a vékony sportos alkatom, akkor elvárom attól a lánytól is, akivel épp úgy alakulnak a dolgok" Ezzel olyan szempontból egyet lehet érteni, hogyha a lány sem hajlamos az elhízásra, és te adsz magadra ennyit, akkor ő is adjon magára ennyit. Ezzel nincs semmi baj, viszont ha a lány genetikailag hajlamos az elhízásra, és te mégis elvárod tőle, hogy lefogyjon, az már nem annyira tolerálható viselkedés.

2015. júl. 9. 20:09
 12/13 anonim ***** válasza:

szerintem mindenkinek szive joga, hogy mik az elvárásai... legfeljebb nem talál párt, vagy nehezebben, de ne eröltessük rá másra, hogy mi tetszen neki

én elhiszem hogy van aki genetikailag hajlamos az elhizásra még akkor ha az életmódja egészséges, de attól még nem fog tetszeni.. és azt nem én döntöm el, hogy mihez vonzódjak, ez van... mondom ezt úgy, hogy nekem is vannak olyan tulajdonságaim amiken nem tudok változtatni és emiatt sok lánynak nem kellek

2015. júl. 10. 09:59
 13/13 anonim válasza:
Igen tudom, hogy egyeseknek ilyen az ízlése, és nem is feltétlen azt akartam elérni, hogy megváltozzon, csak legalább ne megvetéssel gondolj rájuk, hanem csak egyszerűen úgy, hogy nem az eseted.
2015. júl. 10. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!